Hétvégi fociszeletek: Nový Život–Štúrovo (NYSZ, 4. L. Dk)

<p>Ján Hodúr, az illésházia edzője győzni akar, ősszel háromszor zörgették a párkányiak hálóját. Bohumil Toběrný, a párkányiak mestere pontszerzésben reménykedik.</p>

 

Ján Hodúr, illésházai edző:

A sérülések, betegségek, munkahelyi elfoglaltság miatt csak a tavaszi nyitányon és az utóbbi két fordulóban játszottunk a legerősebb összeállításban, ami nagyban befolyásolta eredményességünket. Időközben rendeztük a sorokat. A holnapi összecsapáson a térdsérüléssel bajlódó Németh Zoltánt leszámítva mindenki bevethető. Célunk egyértelmű: győzni akarunk.

 

Bohumil Toběrný, párkányi edző:

Az utóbbi mérkőzéseken az illésházaiak jó formában játszanak, nehéz ellenfélnek ígérkeznek. Lehűlésre, esőre számíthatunk. Ezáltal a pálya talaja is eredményt formáló tényezővé válhat. Négy sárga lap miatt nem állhat csatasorba Baranyai, Tácsik sérültet, Bábsky beteget jelentett. Mindenki helyettesíthető. Jó teljesítménnyel pontszerzésben is reménykedhetünk.

Mit ígér a meccs? A botlások után kezdenek belelendülni az illésházaiak (8.), akik az alsóházban (13.) tanyázó párkányiakat fogadják. A vendégek tavasszal idegenben már öt pontot raboltak, ezúttal azonban zsákmány nélkül utaznak haza.
Őszi eredmény Štúrovo–Nový Život 1:3
Tippünk – 3:1

 

(áb)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?