Hétvégi fociszeletek: Kráľovský Chlmec–Veľké Kapušany (5. liga, KESZ, D)

<p><span lang="HU" style="line-height:150%">A királyhelmeciek (9.) hat ponttal többet gyűjtöttek, mint az örök rivális nagykaposiak (11.), s ez alapján ők az esélyesek. Ám a holnapi (14.00) meccs rangadó a javából, így minden előfordulhat.</span></p>

Pásztor Dénes
királyhelmeci klubmenedzser:


Szeretnénk tökéletesen visszavágni a tavaszi vereségért, ezért a meccs elejétől támadni fogunk. Bár egy hete szoros összecsapáson egy góllal kikaptunk Rozsnyón, a csapat formája felfelé ível. Valamennyi játékosunk bevethető, s remélem, az Erik Seman, Batta Tamás, Peter Staš trió a gólgyártásból is kiveszi részét. Vélhetően sokan kilátogatnak a sportszerű találkozóra.
 

Sztanko István
nagykaposi edző:


Szinte biztos, hogy a pályára lépők komoly csatát vívnak, amely hangulatában is egészen más lesz, mint az eddigi őszi mérkőzések. Sajnos Kondás Ákos sérüléssel bajlódik, Mihalko Dávid pedig sárga lapok miatt fog hiányozni. Bizakodom, hogy végre megtaláljuk az idegenbeli siker receptjét, és legalább egy ponttal gazdagodunk. Küzdeni tudásból biztosan jelesre vizsgázunk.

Tavaszi eredmény: V. Kapušany–Kráľ. Chlmec 4:0
Tippünk: 2:0
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?