Hatot kaptak, de boldogok

ÖSSZEÁLLÍTÁSMég a kormányülést is félbeszakították Tahitin a labdarúgó-válogatott hétfői Konföderációs Kupa-mérkőzése kedvéért.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Még a kormányülést is félbeszakították Tahitin a labdarúgó-válogatott hétfői Konföderációs Kupa-mérkőzése kedvéért. A Nigériától elszenvedett 6:1-es vereség nem rázta meg az óceániaiakat, sőt a saját góljuk szinte maradéktalanul boldoggá tette őket.

„Nagyon boldog vagyok, hogy gólt szereztem, és csapattársaimmal együtt bekerültem a tahiti futballtörténelembe – emlékezett vissza a gólszerző Jonathan Tehau. – Amint bement a labda a kapuba, megszűnt körülöttem a világ, csak arra tudtam összpontosítani, hogy a többiekkel, a barátaimmal megadjuk a módját az ünneplésnek. Az eredmény és az öngólom? Azokat felejtsük el, jó?”

„Lehet, hogy amatőrök vagyunk, de úgy hajtottunk, mint a profik. Már az is zseniális, hogy részt vehetünk egy olyan tornán, amelyet általában otthon nézünk a tévében – nyilatkozta Eddy Etaeta szövetségi kapitány. – Amikor útra keltünk, sokan megmosolyogtak, most meg odahaza mindenki rólunk beszél. Megmutattunk valamit a hazánkból, és szeretnénk, ha még többet megmutathatnánk. A spanyolokkal szemben sokkal határozottabban kellene futballoznunk.” (MTI, ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?