„Hasamra csaptam a tippelésnél”

<p>Amikor megkerestük a tippverseny ötletével, húzódozott. Szabadkozott, hogy csak ritkán néz meccset, nem igazán ért a focihoz, úgyis csak utolsó lenne. Végül meggyőztük, négy férfi között még az utolsó hely sem lenne szégyen. Bárdos Judit végül saját magát is meglepte: a csoportkör második fordulója után átvette a vezetést, majd meg is nyerte lapunk vb-tippversenyét. A győztessel a nyerő stratégiáról és a világbajnokságról is beszélgettünk.</p>

BŐD TITANILLA

Eleinte nem akart belemenni a tippelős játékba, győzködni kellett. Most viszont már biztosan nem bánja, hogy elvállalta.

Nem, végül is ez jó poén volt. Az győzött meg, hogy az összes többi tippelő férfi, egyedül vagyok csaj, méghozzá színésznő, aki nem nagyon járatos a sportban, így talán nem olyan ciki, ha utolsó leszek. A tippeknél nagyrészt a hasamra csaptam. Néhány válogatottra emlékeztem a korábbi világbajnokságokról, azokról nagyjából tudtam, milyen erősek.

Mennyire követte a világbajnokság eseményeit?

Nem igazán, a végén jobban figyeltem az eseményeket. A 7:1-et láttam, mintha éreztem volna, hogy a német–brazil találkozó egy érdekes meccs lesz. A döntőt is láttam, bár nem az egészet, ki-be járkáltam közben, de a gólt láttam. A csoportmeccsek közül pedig láttam egyszer Algériát játszani, szóval összesen három mérkőzést néztem meg…

Volt kedvenc csapata?

A döntőben ugyan német győzelmet tippeltem, de valamiért az argentinoknak szurkoltam, ők szimpatikusabbak voltak. Kicsit sajnáltam a brazilokat az elődöntőben, amikor 7:0-s vesztésre álltak, akkor azt kívántam, legalább rúgjanak egy gólt, mert az a nulla mégis olyan szörnyű. Valamilyen szinten szurkoltam a braziloknak, de nem játszottak jól, nem érdemelték volna meg az aranyat.

A vetélytársai folyton azt kérdezgették, vajon ki súg Bárdos Juditnak, hogy ilyen jól tippel. Voltak segítőtársai?

Nem súgott senki, érdekes módon mindig olyankor jött a telefon a szerkesztőségből, amikor teljesen egyedül voltam, úgyhogy ha akartam volna, se kérdezhettem meg senkit. Tényleg csak a hasamra ütöttem, és aszerint tippeltem.

Kapott visszajelzéseket a tippversennyel kapcsolatban?

A nővérem barátja megkérdezte: „Judit, te nem akarnál fogadni pénzben? Mert talán bejönne neked, és még pénzt is keresnél.” Meg Bandor Éva is mondta, amikor a múltkor találkoztunk a színházban, hogy őt nagyon érdekli a vb, nézi a meccseket, s megjegyezte: „Jól tippelsz, Judit!”

Említette, hogy az édesapja nagyon szorít önnek, és azért drukkol, hogy bejöjjenek a tippjei.

Igen, nagyon aranyos volt. Sokszor más csapatnak szurkolt volna, mint ahogy én tippeltem, de aztán már direkt azért szorított, hogy annyi legyen a végeredmény, amennyit én jósoltam. Volt egy-két alkalom, amikor rácsodálkozott, hogy miket tippeltem, mert ő máshogy gondolta. Például a döntőt eltalálta volna, mert előre megmondta, hogy szerinte 0:0 lesz.

Színészkollégája, Nádasdi Péter nem hívta fel a vb alatt? Ő nagyon komolyan vette az egész tippelést, egyszer ki is akart szállni, mondván, az édesanyja csak szégyenkezik miatta…

Nem, mert nem ismerjük egymást személyesen. Láttam már játszani, tudom, hogy ki ő, de még nem találkoztunk.

Mostani diadala után tervezi-e folytatni tippelői pályafutását?

Nem hiszem. Nincsenek olyan ambícióim, hogy pénzért játsszak. Van egy színész, Alexander Bárta, ő amúgy félig magyar, és tippelni is szokott. A múltkor is mondta: „Áh, nyertem 150 eurót!” De szerintem nem fogom követni a példáját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?