Harsányi és Rybánsky Mezőkövesden

Szlovákiai játékosokkal erősít az NB II-es mezőkövesdi labdarúgócsapat.Harsányi Zoltán az élvonalbeli Puskás Akadémiánál eltöltött egyéves kölcsönjátéka után visszatért az NB II-es mezőkövesdi futballcsapathoz.

Szlovákiai játékosokkal erősít az NB II-es mezőkövesdi labdarúgócsapat.

Harsányi Zoltán az élvonalbeli Puskás Akadémiánál eltöltött egyéves kölcsönjátéka után visszatért az NB II-es mezőkövesdi futballcsapathoz. A 28 esztendős csatárt még egyéves szerződés köti a kövesdiekhez.

„Mivel a Magyar Labdarúgó-szövetség 40 millió forintos (129 ezer euró) támogatást nyújt azoknak az NB II-es csapatoknak, amelyeknek nincs légiósuk, így már hivatalosan is benyújtottam a magyar állampolgársági kérelmemet. Remélem, az augusztus elsejei ligarajtig megkapom, és pályára léphetek a nyitófordulóban – mondta lapunknak Harsányi Zoltán. – Benczés Miklós személyében olyan edzőnk van, aki korábban már két csapatot, a Diósgyőrt és a Puskás Akadémiát feljuttatta az élvonalba, remélem, most is sikeres lesz. Mert célunk egyértelműen a feljutás. A pécsi Heffler és Nagy József, valamint Polényi (Vasas) személyében NB I-es tapasztalattal rendelkező játékosok érkeztek. Gyönyörű stadionunk van, a feltételek adottak, most már rajtunk a sor.”

Az egykori DAC-csatár hozzátette, hogy a felkészülési mérkőzéseken az előretolt ék mögött szélsőként játszik, mert így jobban kamatoztathatja a gyorsaságát.

Harsányin kívül a tavaszi idényben a II. ligás szeredi együttesben védő Rybánsky László is a magyar második vonalbeli csapattal készül. „A felkészülés eleje óta a mezőkövesdiekkel gyakorolok, már megegyeztem a klubvezetőkkel, és hamarosan hároméves szerződést írok alá. Bízom benne, hogy feljutunk, és a Kecskemét, a Diósgyőr, valamint a Siófok után újra az NB I-ben szerepelhetek” – szögezte le az Új Szónak a 30 esztendős sókszelőcei származású Rybánsky.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?