Hantuchovában bíznak

Pozsony. Ma és holnap a Slovan teniszpályáján rendezik a Szlovákia–Svájc FED Kupa-találkozót. A győztes a második fordulóban folytatja. Kiegyensúlyozott csatára van kilátás, a hazaiak elsősorban a remek formában lévő Daniela Hantuchovában bíznak, aki jelenleg tizennegyedik a világranglistán.

Pozsony. Ma és holnap a Slovan teniszpályáján rendezik a Szlovákia–Svájc FED Kupa-találkozót. A győztes a második fordulóban folytatja. Kiegyensúlyozott csatára van kilátás, a hazaiak elsősorban a remek formában lévő Daniela Hantuchovában bíznak, aki jelenleg tizennegyedik a világranglistán. Mellette meglepetésre Tomáš Malik kapitány nem Martina Suchát (37.) vagy a rutinos Henrieta Nagyovát (44.), hanem Janette Husárovát (43.) jelölte. Martina Hingis és a beteg Emmanuelle Gagliardi (45.) távollétében Patty Schnyder (17.) számít a helvétek legnagyobb ászának, rajta kívül a jóval szerényebb képességű Myriam Casanov (209.) kapott bizalmat.

A tegnapi sorsoláson eldőlt, hogy ma 11 órakor Janette Husárová Patty Schnyderrel kezd, majd Daniela Hantuchová Myriam Casanov ellen lép pályára. Vasárnap,11-kor: Hantuchová–Schnyder, utána Husárová–Casanov találkozóra kerül sor. Ezt követően a párosok küzdelmével (Hantuchová, Husárová–Schnyder, Casanov) zárul a FED Kupa-mérkőzés. „Annak ellenére, hogy a WTA-listán az élen állok, nem becsülöm le a svájciakat. A salakon majd kiderül, ki a jobb. Kulcsfontosságúnak ígérkezik a Schnyder elleni meccs. Meggyőződésem, hogy igazolom az elvárásokat, s kiharcoljuk a továbbjutást” – mondta Daniela Hantuchová.

Janette Husárová: „A svájciak első számú teniszezőjével eddig még nem játszottam. Schnyder legutóbb a charlestoni tornán jó teljestményt nyújtott, ennek ellenére optimista vagyok, mert az én formám is felfelé ível.”

A Világcsoport első fordulójának további műsora – Spanyolország– Magyarország ( Kuti Kis Rita, Gubacsi Zsófia, Kapros Anikó), USA– Ausztria, Horvátország–Csehország, Németország–Oroszorszáég, Argentína–Franciaország, Olaszország–Svédország, Belgium–Ausztrália. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?