Sport

Hamšík Lavezzivel is konzultált átigazolása előtt

Pozsony | Marek Hamšík korábbi nápolyi csapattársával, Ezequiel Lavezzivel és a belga Yannick Carrascóval is elbeszélgetett, mielőtt aláírta volna szerződését a kínai Talien Ifang csapatához, ahol kilencmillió euró lesz az éves keresete.
Orosky Tamás

2019. február 15. 19:00

Hamšík szerint nem fog visszafejlődni a kínai bajnokságban (TASR-felvétel)

„Nem tagadom, az anyagi kérdések is szerepet játszottak a döntésemben”– ismerte el Hamšík tegnapi pozsonyi sajtótájékoztatóján, melyre három olasz újságíró is érkezett. Hamšík Pavel Hapal szövetségi kapitánytól is biztosítékot kapott, hogy továbbra is számít rá a válogatottban, így a nápolyiak szlovák gól- és meccsrekordere nagy örömmel várja a kínai kalandot. „Olaszországi pályafutásomból csak a bajnoki cím hiányzott, az lett volna a hab a tortán. Nagyobb búcsúra nem is volt időm, de csapattársaim egy rögtönzött minidiszkót azért kerekítettek az öltözőben” – mondta Hamšík, hozzátéve, igazán komolyan az Internazionale, az AC Milan és a Juventus érdeklődött iránta az utóbbi években. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Vége Saláta szezonjának

Önszántukból ritkán tévednek könyvtárba a gyerekek

Frissítve

A jövőben csak beoltott gyermekeket vennének fel az óvodákba

Radičová visszatérhet a politikába

Eltemették Koós Jánost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?