Hamšík Lavezzivel is konzultált átigazolása előtt

Hamšík
Pozsony |

Marek Hamšík korábbi nápolyi csapattársával, Ezequiel Lavezzivel és a belga Yannick Carrascóval is elbeszélgetett, mielőtt aláírta volna szerződését a kínai Talien Ifang csapatához, ahol kilencmillió euró lesz az éves keresete.

„Nem tagadom, az anyagi kérdések is szerepet játszottak a döntésemben”– ismerte el Hamšík tegnapi pozsonyi sajtótájékoztatóján, melyre három olasz újságíró is érkezett. Hamšík Pavel Hapal szövetségi kapitánytól is biztosítékot kapott, hogy továbbra is számít rá a válogatottban, így a nápolyiak szlovák gól- és meccsrekordere nagy örömmel várja a kínai kalandot. „Olaszországi pályafutásomból csak a bajnoki cím hiányzott, az lett volna a hab a tortán. Nagyobb búcsúra nem is volt időm, de csapattársaim egy rögtönzött minidiszkót azért kerekítettek az öltözőben” – mondta Hamšík, hozzátéve, igazán komolyan az Internazionale, az AC Milan és a Juventus érdeklődött iránta az utóbbi években. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?