Hamšík a magyaroktól vár segítséget

kucka

Ha minden a papírforma szerint alakul a labdarúgó Eb-selejtezőkön a szlovákok és a magyarok csoportjában, Hamšíkék az utolsó fordulóban a magyaroknak fognak szurkolni. Szlovákia ugyanis hazai pályán döntetlenezett Wales ellen, s mivel márciusban Cardiffban a hazaiak nyertek, 

Az egy ponttal Ryan Giggs, a walesiek vezetőedzője volt elégedettebb. „Nyerhettek volna a hazaiak, nyerhettünk volna mi is. Szerintem élvezetes meccs volt, kemény, de nem alattomos megmozdulásokkal. Örülünk az egy pontnak” – mondta a walesi futball ikonja az 1:1-es döntetlennel végződött meccs után.

A lefújás után a hazai drukkerek nem voltak csalódottak, a szlovákok nem nyújtottak gyenge teljesítményt, de ez a pontvesztés könnyen az Eb-részvételükbe kerülhet. A tabellán ugyanis jelenleg hiába előzik meg három ponttal a walesieket, Ryan Giggs együttese egy meccsel kevesebbet játszott. Mivel az egymás elleni mérkőzések alapján Wales jobban áll, a pontegyenlőség nekik kedvez.

Szlovákia legközelebb szabadnapos, novemberben még egy horvátországi meccs vár Pavel Hapal csapatára, az utolsó fordulóban pedig Azerbajdzsánt fogadják. A walesiek otthon játszanak a horvátokkal, idegenben az azeriekkel, végül ismét otthon a magyarokkal. 

„Remélem, a magyarok segítenek nekünk” – jegyezte meg rögtön a csütörtöki meccs lefújása után Marek Hamšík.

Pavel Hapal is csalódottan értékelt. „Győzelmet érdemeltünk volna, és akkor a tabellán is sokkal jobb helyzetünk lenne. Most még négy csapatnak van esélye az Eb-részvételre. De nem akarok nagyon matekozni, mert még Walesnek is van három meccse, és még nem nyerték meg őket” – mondta a szlovák válogatott szövetségi kapitánya. 

A szlovákok vasárnap este (20.45) barátságos meccsen az új pozsonyi Téglamezei Stadionban Paraguay ellen lépnek pályára, ez lesz Martin Škrtel, Adam Nemec és Tomáš Hubočan búcsúmérkőzése címeres mezben. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?