Haborák harmadszor

Nagyszombat. Szombaton a nagyszombati színházban ünnepélyesen kihirdették Az év atlétája ankét eredményeit. Immár egymás után harmadszor a súlylökő Milan Haborák (Dukla B. Bystrica) lett az atlétakirály. Ő az első, aki kétszer tudott ismételni. Előtte Igor Kollár és Igor Kováč kétszer-kétszer volt első.

Nagyszombat. Szombaton a nagyszombati színházban ünnepélyesen kihirdették Az év atlétája ankét eredményeit. Immár egymás után harmadszor a súlylökő Milan Haborák (Dukla B. Bystrica) lett az atlétakirály. Ő az első, aki kétszer tudott ismételni. Előtte Igor Kollár és Igor Kováč kétszer-kétszer volt első. A 29 éves Haborák az újságírók, edzők, vezetők szavazatai alapján 280 pontot szerzett, biztosan előzte meg a kalapácsvető Charfreitagot.

Milan Haborák pályafutásának talán a legjobb idényét hagyta maga mögött: a párizsi Grand Prix dön-tőjében a harmadik helyen végzett, a katonasportolók világbajnokságán bronzérmet szerzett, a dobók nem hivatalos téli Európa-bajnokságán a 4. helyet szerezte meg, májusban pedig 20,82 m-es teljesítménnyel megjavította a szlovák csúcsot.

Az ankét eredményei: 1. Milan Haborák (súlylökő, Dukla B. Bystrica) 280 pont, 2. Libor Charfreitag (kalapácsvető, Slávia Trnava) 217, 3. Miroslav Konopka (kalapácsvető, Slávia Bratislava) 151 pont. Az ifjúságiak között a futónő, Lucia Klocová vitte el a pálmát. A legjobb edzőnek Jozef Hanušovskýt nyilvánították, ő a dobóatléták trénere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?