Ha nincs szakadás, a visszavágón játszhat Görbicz

Budapest |

<p>Amennyiben nem szakadt el a kedden megsérült Görbicz Anita térdszalagja, úgy a csapatorvos Balogh Péter szerint is elképzelhető, hogy a Bajnokok Ligája döntőjének jövő heti visszavágóján már pályára léphet a Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázója.</p>

A szakember szerint ugyanakkor erre kevés az esély.

Az előzetes MRI-vizsgálatból egyelőre csak az derült ki, károsodott a keresztszalag, arra a kérdésre azonban, hogy mennyire, csupán a jövő heti artroszkópos kontroll során lehet majd választ kapni.

"Nem emlékszem tisztán az esetre, hogy mennyi testi kontaktus volt köztem és a mellettem futó Szamoránsky Piroska között, amikor megsérültem. Azt tudom, hogy ki akartam cselezni őt és e közben kifordult a térdem - elevenítette fel a Ferencváros elleni mérkőzésen bekövetkezett sérülést az irányító. - Természetesen sajnálom a történteket, hiszen életem első BL-döntőjén léphettem volna pályára a Viborg ellen. De ilyen a sport, most minden erőmmel azon leszek, hogy mielőbb felgyógyuljak."

Görbicz Anita szombaton, a Viborg elleni dániai összecsapáson biztosan nem léphet pályára, de egy héttel később, Veszprémben talán már igen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?