„Ha bemegy a fejesem, könnyebben nyerünk”

<p>Kontár Zoltán jól játszott a trencséniek ellen a stadionavatón, az első félidő hajrájában parádés fejese a kapufán csattant. A 23 éves középpályást a mérkőzés után faggattuk.</p>

Milyen volt a mérkőzés belülről?

Nagyon nehéz összecsapáson vagyunk túl, de az edző jól felkészített bennünket a bajnok elleni találkozóra. A kezdettől letámadtuk a középpályán az ellenfelet, így nem tudtak kibontakozni a technikás trencséniek. A mérkőzés nagy részében domináltunk, és megérdemelten nyertünk. Már ez első félidőben eldönthettük volna a meccs sorsát, ám kimaradtak a lehetőségeink. Vida Kriszti és Braňo Ľupták mellett én is kihagytam egy ziccert.

Pazar fejese a kapufán csattant.

Kár érte, mert Šemrinec kapus már verve volt. Ha bemegy a fejesem, könnyebben nyertünk volna. De nagyon boldog vagyok, hogy győztünk a stadionavatón.

A szünetben mit mondott László Csaba vezetőedző?

Türelemre intett bennünket, kérte, hogy maradjunk nyugodtak, és továbbra is úgy játsszunk, mint a szünetig. Biztatott bennünket, hogy lesznek még lehetőségeink, és legalább egyet majd csak kihasználunk.

Benne volt az első gólban. Hogyan indult az akció?

Miután a középpályán megnyertem egy párharcot, Vidát szöktettem, aki kényszerítőzött Pambouval, majd az előretörő Zsivkovicshoz játszott, aki kilőtte a vinklit.

Milyen érzés volt pályára lépni az újjáépített stadionban?

Egészen más volt a hangulat, mint a szenci bajnoki mérkőzéseinken. Bár akkor én még csak nézőként figyeltem a találkozókat. Fantasztikus szurkolóink parádés atmoszférát teremtettek, ilyen drukkerek előtt nem lehet rosszul futballozni. Az első perctől az utolsóig űztek-hajtottak bennünket, azokat az érzéseket lehetetlen szavakban kifejezni. Bízom benne, hogy a hangulat a további hazai meccseinken is ilyen lesz, és mi pedig jó játékkal köszönjük meg a buzdításukat, és zsinórban nyerjük majd a mérkőzéseket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?