Győzni akar a DAC-fakó

Rimaszombat/Dunaszerdahely |

<p>Az I. labdarúgóliga dél-szlovákiai rangadóján vasárnap délelőtt (10.30) a DAC B azokat a rimaszombatiakat fogadja, akik még százszázalékosak a bajnokságban, kedden viszont a Szlovák Kupában (hazai pályán) megszégyenítő, 3:1-es vereséget szenvedtek a Lipany ellen.</p>

„Azt a vereséget már elfelejtettük, de előtte kielemeztük a meccset, és semmiképp sem szeretnénk, ha megismétlődnének a hibák – nyilatkozta Karol Kisel, a rimaszombatiak vezetőedzője. – A B csapatok mindig kiszámíthatatlanok, ritkán játszanak kétszer egymás után ugyanabban az összeállításban, nehéz megjósolni, mire képesek. Minél több pontot szeretnénk szerezni Dunaszerdahelyen, de nem fogunk fejetlenül rohanni előre. A kedden kiállított Líška biztosan nem játszhat, és sérültjeink is vannak, csak közvetlenül a meccs előtt dől el, kire is számíthatok.”
A DAC B négygólos vereséggel rajtolt a Podbrezová breznói otthonában, de utána döntetlenezett a feljutásra pályázó Interrel (1:1), a múlt héten pedig Losoncon rabolt pontot (2:2). „Kíváncsian várom, hogy a Corgoň ligás csapatból ki áll majd a rendelkezésemre. Nincs mese, a mezőny egyik legjobb csapata ellen meg akarjuk szerezni az első győzelmünket. Alaposan feltérképeztük a gömörieket, ha úgy játszunk, mint Losoncon a második félidőben, akkor begyűjtjük a három pontot” – mondta lapunknak Meszlényi Tibor, a DAC-fakó mestere. (bt, sz.z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?