Guardiola még tanulja az angol futballt

Manchester |

<p>A Manchester City edzője, Josep Guardiola azt mondja, időre van szüksége az eredmények eléréséhez, egyelőre csak ismerkedik az angol focival.</p>

„Még csak tanulom a futballt ebben az országban. Meg kell ismernem a játékosaimat, és azt, hogyan reagálnak arra, amikor győzünk, és hogyan fogadják azt, ha ez nem sikerül. Időre van szükségem” – fejtette ki a katalán tréner, aki remekül kezdett a manchesteri csapat élén –sorozatban tíz mérkőzést nyert. A listavezető világoskékek lendülete azonban megtörni látszik, hiszen utolsó öt mérkőzésükön képtelen voltak győzni. „A Southampton elleni bajnokin én is hibáztam, de most jön a Manchester United, majd a West Bromwich, azután a Barcelonát fogadjuk a Bajnokok Ligájában. Fontos, hogy jól játsszunk az előttünk álló találkozókon” – tette hozzá Guardiola. Hangsúlyozta, hogy a tíz megnyert mérkőzéshez komoly energiákat kellett mozgósítani, így érthető, ha fizikailag nincs mindig csúcsformában a csapata. A Manchester City este 21 órától az Old Traffordon játszik a városi rivális United ellen az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?