Sport

Gondok a Slovan licencével

Pozsony | A Tipsport Ligát nyárig irányító Pro-Hokej nem javasolja a Ligatanácsnak, hogy támogassa a bajnokságban újra indulni kívánó Slovan licenckérelmét.
TASR

2019. július 3. 18:30

A Pro-Hokej szerint ugyanis július 1-ig kellett bemutatnia minden klubnak a papírokat az esetleges, játékosok és edzők felé fennálló tartozásokról szóló megegyezésekről.

„Minden egyesületnél rendben van minden, de a Slovan semmit sem mutatott be. Ezért azt javasoljuk a Szlovák Jégkorongszövetség végrehajtó bizottságának, hogy ne adja meg a Slovannak a licencet” – nyilatkozta Július Koval, a Pro-Hokej igazgatótanácsának elnöke.

A Slovan képviselői hétfői sajtótájékoztatójukon jelezték, 60 korábbi játékosuknak mintegy hárommillió euróval tartoznak, és augusztus 1-ig szeretnének mindegyikükkel megegyezni a törlesztésről. 

Augusztus 1-jén ül össze először az új összetételű végrehajtó bizottság, amely elé a Ligatanács terjeszti be azon klubok listáját, melyeknek javasolja a Tipsport ligás licenc megadását. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?