Gömöri siker Nagymihályban

Négy mérkőzés is döntetlenül végződött az I. labdarúgóliga 21. fordulójában. Bravúros győzelmet aratott Nagymihályban a rimaszombati csapat, a vágsellyeiek a kassai fakó otthonában is döntetleneztek.

Nagymihályban mind a hazai együttes, mint pedig a gömöri gárda igencsak óvatosan futballozott az első félidőben, fordulás után a határozottabb rimaszombatiak lőttek gólt, és nyertek.

A kassai tartalékcsapat otthonában már a meccs elején gólt kaptak a figyelmetlen vágsellyeiek, de ezután fokozatosan rendezték soraikat, és sikerült egyenlíteniük.

Továbbra is nyeretlen a tavaszi idényben a nagy fölénnyel vezető eperjesi csapat. Az éllovas ezúttal a második helyen tanyázó Pod?brezová otthonában lépett pályára, és a 2500 néző csapnivaló rangadót láthatott. Mindkét együttes védekező felfogásban futballozott, a 90 perc alatt egy valamirevaló helyzetet sem dolgoztak ki a játékosok.

Nagy iramban kezdtek a losonciak az Inter elleni találkozón, s az első negyedóra végén már 2:0-ra is vezethettek volna, ám Boháčik fejese a kapufán csattant, Golian pedig kihagyta a ziccert. Ezután az Inter következett, remekül kihasználta lehetőségét, és pontot szerzett a nógrádi csapat otthonában.

A legtöbb gólt, négyet Ólublón, a sereghajtó otthonában láthatott a közönség. A hazai együttes kétszer is vezetett, ám a lelkes privigyeieknek sikerült az egyenlítés. A vendégek a második gólt az utolsó pillanatokban lőtték. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?