Gombos Norbertet behívták a Davis-kupa-csapatba

Gombos Norbert is ott van a Svájc ellen készülő tenisz Davis-kupa-csapatban. A nádszegi származású teniszező mellett Martin Kližant, Andrej Martint, Filip Polášeket, Igor Zelenayt válogatta be a keretbe Dominik Hrbatý szövetségi kapitány.

„Nagy dilemmában voltam, hogy kiket nevezzek erre az összecsapásra, sajnálom, hogy ki kellett hagynom Filip Horanskýt, Lukáš Kleint és Jozef Kovalíkot. A srácok kérdezték, hogy ennek ellenére edzhetnek-e velünk, amire természetesen igent mondtam. Ez is mutatja, hogy mennyire jó csapat alakult ki, hogy jó a hangulat az öltözőben és, hogy mindenki szívén viseli a Davis-kupa-sorozatot” – nyilatkozta Hrbatý.

A meccseket a pozsonyi AXA Arénában rendezik majd szeptember 14–15-én, salakon. „Volt róla szó, hogy esetleg kemény borításon játszunk, de a salak mellett döntöttük, azért, hogy minél kisebb legyen az esély arra, hogy a svájci csapattal tartson Roger Federer és Stan Wawrinka. Persze a nézők szempontjából nagyszerű lett volna, ha ez a két sztár eljön, de így, hogy kihagyják az összecsapást, jócskán megnőtt az esélyünk a győzelemre” – indokolta Hrbatý.

A svájci csapat végül a Henri Laaksonen, Sandro Ehrat, Marc-Andrea Hüsler, Damien Wenger és Jérôme Kym összeállításban lép pályára Pozsonyban.

A mérkőzés győztese kvalifikálja magát a jövő márciusban sorra kerülő selejtezőkre, amelyeken a madridi döntő lesz a tét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?