Gólveszélyes csereember

A Marcelházáról igazolt támadó második idényét tölti Csák Máté városában. A hétvégi, Artmedia elleni győztes bajnoki találkozón (1:0) Baranyai Géza parádés lövése döntött a trencséni három pont sorsáról.

Érdekes jelenet a trencséniek legutóbbi bajnoki mérkőzéséről, a ligetiek elleni 1:0-ás győzelemmel végződött összecsapásról. A jobb felső sarokban Baranyai GézaTASR-felvétel és képarchívumMennyire volt tudatos a lövés?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy így akartam. Lefordultam védőmről, felnéztem, kinek adhatnám be a labdát. Mivel senkit sem láttam jobb helyzetben, megcéloztam a hosszú sarkot. Sikerült.

Gólokat szerez, jól játszik, mégsem kezdőember.

Nem könnyű bekerülni az alaptizenegybe. Csatártársaim, Lietava és Šuhaj is jó formában vannak, csak az edzőn múlik, kinek szavaz bizalmat. Örülök, hogy fontos gólt lőttem. Talán sikerült őt meggyőznöm, a kezdők között is megállnám a helyem.

Kilenc forduló után 6. helyen a csapat. Elégedettség vagy csalódottság?

Én úgy érzékelem, a vezetők nem csalódottak. Persze, szeretnénk még feljebb lépni, de ahhoz jobban ki kell használni helyzeteinket. Jelen helyzetben minden egyes találatért keményen meg kell küzdenünk. Idegenben sem játszunk rosszul, a győzelem sem várathat sokáig magára.

Anton Jánošt szigorú, szókimondó edzőként ismerjük.

Ez tökéletesen igaz, de nekem megfelel. Szerintem az edzőnek tiszteletet parancsolónak kell lennie. Nála senki sem gondolhatja, biztos helye van a csapatban.

Hogyan került valójában az V. ligás Marcelházáról Trencsénbe?

A mai napig nem tudom, ki figyelt fel rám. Mikor januárban Jánoš edző felhívott, szólni sem tudtam meglepetésemben. A téli alapozás alatt érkeztem a csapathoz. Az első hónapokban vért izzadtam.

Nem félt, hogy magyar származása miatt esetleg a csapattársak céltáblája lesz?

Bevallom, kezdetben volt bennem egy kis félsz, de szerencsére semmi ilyet nem tapasztaltam. A fiúk gyorsan befogadtak.

Válogatott mérkőzés miatt szünetel a hétvégén a bajnokság.

Mi nem szakítjuk meg az edzéseket. A megszokott módon készülünk, beleértve a mai, Slovan elleni kupamérkőzést is. Jó játékkal és továbbjutással szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?