Gary Neville kiállt José Mourinho mellett

José Mourinho
Manchester |

Gary Neville, a Manchester United korábbi labdarúgója kiállt José Mourinho vezetőedző mellett.

Az egyik brit televíziós csatornánál szakértőként dolgozó volt hátvéd úgy fogalmazott, a Tottenham Hotspurtől elszenvedett hétfői, 3-0-s vereség ellenére sem szabad meneszteni a portugál szakembert.

"Az elmúlt években Louis van Gaalt kirúgták egy FA Kupa-győzelem után, David Moyest pedig négy találkozóval a bajnokság vége előtt küldték el. A United vezetősége nem úgy viselkedik, ahogy korábban" - utalt Neville arra, hogy ezt megelőzően a legendás Sir Alex Ferguson közel 27 évig irányította a gárdát.

"Elfogadom, hogy változnak az idők, de azt hiszem, nem véletlen, hogy Ed Woodward alelnök 2020-ig szerződést hosszabbított Mourinhóval januárban" - jelentette ki Neville. Hozzátette, szerinte nem lehet "ugrálni egyik edzőről a másikra".

A manchesteri együttes az angol bajnokság első három fordulójában egy győzelem mellett kétszer is kikapott, s jelenleg csak a 13. helyen áll. Az MU vasárnap a Burnley otthonában javíthat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?