GALÁNTA, 7. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. szeptember 14.)
100 koronás pénzbüntetést javasol az FO Kajalnak, mert a V. Mača elleni találkozón nem tartották be a hivatalos kezdési időpontot.
Tudomásul veszi az FO Váhovce panaszát és a fegyelmi, valamint a játékvezetői bizottsághoz továbbította a területi bajnokság 7.

Sporttechnikai bizottság (2005. szeptember 14.)

100 koronás pénzbüntetést javasol az FO Kajalnak, mert a V. Mača elleni találkozón nem tartották be a hivatalos kezdési időpontot.

Tudomásul veszi az FO Váhovce panaszát és a fegyelmi, valamint a játékvezetői bizottsághoz továbbította a területi bajnokság 7. fordulójában lejátszott Matúškovo–Váhovce találkozóval kapcsolatban.

Beidézi szeptember 22-i ülésére (17.30) a II. osztályú bajnokság 5. fordulójában lejátszott Jánovce–Kr. Brod találkozó játékvezetőjét, id. Babošt, az első számú asszisztenst, ifj. Babošt, valamint a hazaiak csapatvezetőjét, Múcska Tibort.

Beidézi szeptember 22-i ülésére (18.30) a Kajal–V. Mača területi bajnoki mérkőzés (7. forduló) főrendezőjét, Kiss Ferencet.

A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy a területi bajnokság 8. fordulójában sorra kerülő Jelka–H. Saliby találkozót szeptember 18-án (16.30) játsszák.

Figyelmeztetésben részesíti az FO Váhovcét, mert a területi bajnokság 6. fordulójában megrendezett Váhovce–Šoporňa találkozó előtt csak röviddel a meccs előtt engedték be a vendégeket az öltözőbe.

Fegyelmi bizottság (2005. szeptember 14. )

Visszaadja a következő diákcsapatok játékjogát: Matúškovo, Šalgočka.

Rendezési hiányosságok és a hivatalos kezdési időpont be nem tartása miatt 100 + 500 koronás pénzbírsággal sújtja az FO Kajalt.

A játékos kérvénye alapján az 1 bajnoki találkozóra szóló feltétel nélküli eltiltást feltételesre módosítja (szeptember 14-től december 13-ig): Richard Mikuš 760216.

Négy sárga lap után egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltások (szeptember 14-től): Kiss Zoltán 751104 (D. Saliby), Kopáčik Miroslav 800818 (Abrahám).

Formai hiányosságok miatt nem tárgyalták – U:40 területi, felnőttek, Matúškovo–Váhovce: Markuš Štefan 650601 (Matúškovo).

U:41 Matúškovo–Váhovce: Lukáč Peter 741003 (Váhovce) – a fegyelmi bizottság eltekint a büntetéstől (eltiltástól).

U:42 Sereď B–D. Saliby: Francisci Ondrej 711209 (D. Saliby) – szeptember 14-től négy bajnoki mérkőzésen nem viselheti a csapatkapitányi szalagot.

Szeptember 14-től két bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltás – U:38 Galanta B–Šalgočka: Kobelár Peter 850715 (Šalgočka – P1/4a).

U:39 V. Grob–Č. Brod (területi, ifik): Stasinka Ján – nem kerülhet kapcsolatba a delegált személyekkel + 1000 koronás büntetés.

U:44 Šoporňa–D. Streda: Nemček Peter 870428 (D. Streda) – nem tárgyalták, hiányzott az illeték.

Szeptember 14-től egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltás – U:43 V. Grob–Č. Brod (területi, diákok): Juhos István 910305 (Č. Brod).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?