GALÁNTA, 4. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 25.)
Beleegyezését adja, hogy a II. osztályú bajnokság hatodik fordulójában sorra kerülő Hody–Galanta B találkozót szeptember 17-én (15.00) játsszák.
Jóváhagyja az FO Hoste kérvényét, s belegyezik abba, hogy a II.

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 25.)

Beleegyezését adja, hogy a II. osztályú bajnokság hatodik fordulójában sorra kerülő Hody–Galanta B találkozót szeptember 17-én (15.00) játsszák.

Jóváhagyja az FO Hoste kérvényét, s belegyezik abba, hogy a II. osztályú bajnokság ötödik fordulójában sorra kerülő Vozokany–Hoste találkozón felcserélik házigazda szerepét. ĺgy szeptember 11-én (16.00) a klubok megegyezése alapján a Hoste lesz a vendéglátó.

Tudomásul veszi az FO Hoste kérvényét, hogy a diákbajnokság 3. fordulójában sorra kerülő Šalgočka–Hoste találkozónak a Hoste adjon otthont. Mivel hiányzik a Šalgočka beleegyezése és az illeték elutasítja a kérvényt.

Tudomásul veszi az FO P. Sady kérvényét, de amíg nem fizetik meg az hiányzik illetéket, addig nem foglalkoznak az üggyel.

Kétszáz koronás pénzbírságot javasol a következő egyesületeknek – diákok: Matúškovo, D. Streda, Šalgočka, Váhovce, Hoste; ifik: Šoporňa, Šintava.

Fegyelmi bizottság (2005. augusztus 25.)

Feltétel nélküli eltiltások, augusztus 18-tól – U:11 – Šalgočka–Mostová: Karaba Pavol 780316, Šalgočka – 1 bajnoki mérkőzés (P1/5a);

U:12 – Galanta B–P. Sady: Hrotník Ivan 740210, P. Sady – 4 bajnoki mérkőzés (P1/3b);

Agusztus 25-től, U:13 – Kajal–Tomášikovo Nagy Adrián 810629, Tomášikovo – 1 bajnoki mérkőzés( P1/1b);

U:14 – Váhovce–Šintava: Krivosudský Marek 750705, Šintava – 1 bajnoki mérkőzés (P1/1a); U:15 – Topoľnica D. Saliby: Rusek Ján 691227, Topoľnica – 1 bajnoki mérkőzés (P1/1a);

U:16 – Abrahám–H. Saliby: Krajčovič Marián 830926, Abrahám – 1 bajnoki mérkőzés (P1/5a);

A fegyelmi bizottság 300 koronára emelte a kiállításért járó illetéket.

Ismételten beidézi augusztus 31-i ülésére (18.00) a Sládkovičovo B csapatvezetőjét, Kubínyi Milant és Reindl Tibor csapatkapitányt. Egyúttal kéri a klub tisztségviselőit írásban közöljék hivatalos álláspontjukat a Mostová– Sládkovičovo B meccsel kapcsolatosan.

A sporttechnikai bizottság javaslatára kétszáz koronás pénzbírsággal sújtja a következő egyesületeket – diákok: Matúškovo, D. Streda, Šalgočka, Váhovce, Hoste; ifik: Šoporňa, Šintava.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?