GALÁNTA, 2. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 11.)
Egyetértett a TJ. Horné Saliby kérvényével és a kölcsönös megegyezésre való tekintettel elrendelte a felnőttek területi bajnoksága I. osztályának 4. fordulója Abrahám–H. Saliby találkozó hétközi, 2005. augusztus 24-én (szerda) 18.00 órakor történő lejátszását.

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 11.)

Egyetértett a TJ. Horné Saliby kérvényével és a kölcsönös megegyezésre való tekintettel elrendelte a felnőttek területi bajnoksága I. osztályának 4. fordulója Abrahám–H. Saliby találkozó hétközi, 2005. augusztus 24-én (szerda) 18.00 órakor történő lejátszását.

Egyetértett a TJ Č. Brod kérvényével és a kölcsönös megegyezésre való tekintettel elrendelte az ifik I. osztályának 1. fordulója Košúty–Č. Brod találkozó hétközi, 2005. augusztus 24-én (szerda) 18.00 órakor történő lejátszását.

Egyetértett a FO Gáň kérvényével és a kölcsönös megegyezésre való tekintettel elrendelte az ifik I. osztályának 2. fordulója Gáň–P. Sady találkozó 2005. szeptember 4-én 13.30 órakor történő lejátszását.

A fegyelmi bizottság hatáskörébe utalta át, és 100 Sk pénzbüntetést javasol: taz FO V. Mačának a Versenykiírás IV. fejezetének megsértéséért.

A fegyelmi bizottság hatáskörébe utalta át, és 300 Sk pénzbüntetést javasolt az alábbi kluboknak, melyek nem nyújtották be az idénykezdést megelőző ellenőrzésre a játékoslistát: Šintava, Váhovce, Matúškovo, Topoľnica, P. Úľany, Vinohrady (I. osztály felnőttek), Hody, Hoste, Košúty, Galanta B, V. Grob, P. Sady, Kráľ. Brod, Sládkovičovo B (II. osztály felnőttek)

A sporttechnikai bizottság nyomatékosan figyelmeztette azokat a futballklubokat, melyek diák- és ificsapatai a területi bizottság hatáskörébe tartozó bajnokságokban szerepelnek, és még nem nyújtották be ellenőrzésre a játékoslistát, hogy kötelességüknek legkésőbb 2005. augusztus 18-ig tegyenek eleget. Ellenkező esetben szankciókra számíthatnak.

Fegyelmi bizottság (2005. augusztus 11.)

Tartozások: Kráľov Brod 500 Sk büntetés, Kajal 100 Sk büntetés (piros lap, diákok) Azt egyesületet, mely nem tesz eleget kötelezettségének, s nem nyújtja be megtekintésre a bírság befizetését tanúsító dokumentumot, a 2005/2006-os bajnoki évfolyamban tevékenysége felfüggesztésével szakcionáljuk.

Büntetések: A fegyelmi bizottság a játékoslista ellenőrzésre való bemutatásának kötelezettsége elmulasztása miatt 300 Sk pénzbírsággal sújtotta az alábbi egyesületeket – I. osztály felnőttek: Vinohrady n/V., Váhovce, Šintava, Matúškovo, Topoľnica, P. Úľany; II. osztály felnőttek: Hody, Hoste, Košúty, Galanta B, V. Grob, P. Sady, Kráľ. Brod, Sládkovičovo B.

A fegyelmi bizottság a hivatalos kezdési időpont indokolatlan megszegéséért 100 Sk-ra büntette a felnőttek I. osztályában játszó a V. Mača csapatát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?