Füstbe ment farnadi terv

farnad

Dupláztak a sárisápiak, a tavalyi sikerüket megismételve idén is megnyerték az öregfiúk kispályás focitornáját. Csupán a zárómérkőzésen lazítottak egy kicsit, és sikerült elszórakozniuk a szomódiak elleni összecsapást.

„Már másodszor rendeztük meg a négy csapat tornáját hazai környezetben, és elsőrendű célként tűztük ki a győztesnek járó díszes serleg elhódítását. Sajnos csak erősen foghíjas gárdával tudtunk kiállni, így szertefoszlottak álmaink, és sereghajtóként végeztünk. Terveztük azt is, hogy a csapatunkban rajtam kívül három családtagom is kifut a pályára, ám ez az elképzelés is füstbe ment, mivel édesapám nem egészséges, testvéreim pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem szerepelhettek. Leginkább annak örültünk, hogy minden egyes alakulat végig komolyan vette a tornát” – ecsetelte a történteket ifj. Lauko Sándor főszervező.

A sárisápiak magától értetődően elégedettek voltak saját teljesítményükkel. „Négy évvel ezelőtt színvonalas borversenyre hívtak meg bennünket a farnadiak. Ezen az összejövetelen jött az ötlet, hogy rendezzünk focitornát is öregfiúk részvételével. Először Farnadon, majd Sárisápon és Dunaszentmiklóson fociztunk, és most újra visszatértünk Felvidékre. Nekünk van egy törzstagokból álló csapatunk, amely immár három évtizede minden csütörtökön találkozik a focipályán, vagy a sportcsarnokban. Az átlagéletkor ötven év feletti, a legidősebb társunk a hetvenhat esztendős Bodrogai Gyula, aki huszonkilenc éve hetente egyszer leutazik Esztergomból a mintegy kétezer-hétszáz lakosú településünkre, és a mostani tornán is bemutatta képességeit. Gyula hosszú ideig tornatanárként tevékenykedett községünkben, és kiváló női kézilabdacsapatot hozott létre” – tájékoztatott Kollár Károly Imre sárisápi polgármester, aki szintén pályára lépett Farnadon.

Érdekesség, hogy Ligeti, Schmidt Szabolcs és Majer személyében hárman is 4–4 gólt szereztek, végül is sorsolással Majer nyerte meg a gólvágók párharcát.

A négy csapat (Sárisáp, Farnad, Dunaszentmiklós, Szomód) jövőre Szomódon találkozik. 

Érdekes

ÖREGFIÚK IV. KISPÁLYÁS TORNÁJA, Farnad

Farnad–Szomód 1:1 (0:0), g.: Sádovský, ill. Majer; Sárisáp–Dunaszentmiklós 2:1 (0:0), g.: Ligeti, Karcagi, ill. Schmidt Szabolcs; Szomód–Dunaszentmiklós 3:4 (0:2), g.: Nikker, Majer, Róka, ill. Schmidt Szabolcs 2, Shmidt Ákos, Kalmár; Farnad–Sárisáp 0:3 (0:1), g.: Ligeti, Karcagi, Sasvári; Farnad–Dunaszentmiklós 1:1 (0:0), g.: Szkladan, ill. Schmidt Szabolcs; Szomód–Sárisáp 4:3 (3:2), g.: Majer 2, Németh, Róka, ill. Ligeti 2, Karcagi.

Végeredmény:
 1. Sárisáp                    3    2    0    1    8:5    6
 2. Dunaszentmiklós     3    1    1    1    6:6    4
 3. Szomód                   3    1    1    1    8:8    4
 4. Farnad                     3    0    2    1    2:5    2

Díjazottak – legjobb kapus: Gubík Arnold (Farnad), legjobb mezőnyjátékos: Schmidt Szabolcs (Dunaszentmiklós), legjobb góllövő: Majer Tamás (Szomód).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?