Füleken maradt a kezdők trófeája

füleki foci
Fülek |

A vendéglátó füleki FTC tizenegy éves labdarúgói nyerték a kezdők (U11) téli nemzetközi teremtornáját. Mind a négy ellenfelüket sikerült két vállra fektetniük, huszonegy alkalommal találtak be a vetélytársak kapujába, és mindössze négy gólt kaptak.

 „Samuel Cibiak csapatkapitány vezetésével végig eltökélten küzdöttünk, és tetszetős játékot mutattunk be. Védenceim kiválóan szerepelnek a bajnoki küzdelmek során is, ugyanis őszi listavezetőként zártuk az idényt. Büszkék vagyunk rá, hogy nem kevesebb mint nyolcvanhét alkalommal keserítettük meg az ellenfelek kapusainak életét. A már említett Cibiak és Telek René együttesen ötvennyolc góllal dicsekedhetnek. A tornán egyébként hármas holtveseny alakult ki a Mályi SE, a salgótarjáni Rózsaszín Párducok és a felediek között, mindannyian hat–hat pontot szereztek, így a sorrendet a jobb gólarány döntötte el” – tájékoztatott Gáspár Szebasztián, a füleki U11-esek edzője. 
 

Érdekes

KEZDŐK (U11) NEMZETKÖZI TEREMTORNÁJA A FÜLEKI FTC RENDEZÉSÉBEN

Fülek: FTC Fiľakovo–Rózsaszín Párduc FC 6:1; FK Jesenské–Mályi SE 1:3; FK Iskra Hnúšťa–Jesenské 1:5; Mályi–Fiľakovo 3:6; Rózsaszín Párduc–Mályi 2:1; Fiľakovo–Hnúšťa 5:0; Hnúšťa– Rózsaszín Párduc 1:3; Mályi–Hnúšťa 6:2; Jesenské–Fiľakovo 0:4; Rózsaszín Párduc–Jesenské 1:4. 
Végeredmény: 1. Fiľakovo 12, 2. Mályi 6 (13:11), 3. Jesenské 6 (10:9), 4. Rózsaszín Párduc 6. (7:12), 5. Hnúšťa 0. 
Díjazottak – legjobb kapus: Martin Karásek (Hnúšťa), legjobb mezőnyjátékos: Ruha Milán (Mályi), legjobb góllövő: Samuel Libiak (Fiľakovo). ⋌(áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?