Forlán az Internacionalnál folytatja

Milánó |

<p>Az olasz Internazionalét maga mögött hagyva a brazil Internacional együttesénél folytatja labdarúgó-pályafutását Diego Forlán.</p>

Az uruguayi válogatott csatár egy nappal az után kelt el, hogy a milánói klubnál szerződést bontottak vele. A brazil klub pénteki bejelentése szerint Forlánt, aki szombaton érkezik Porto Alegrébe, még aznap bemutatják új csapatánál.

A korábban a Manchester Unitednél és az Atlético Madridnál is megfordult támadó egy éve csatlakozott az Interhez, de maradandót nem tudott alkotni az itáliai csapatnál, amelynek színeiben 22 alkalommal lépett fel, ám csupán kétszer volt eredményes, igaz, sokat bajlódott sérülésekkel.

A 33 éves, 86-szoros válogatott Forlánt a legutóbbi világbajnokság legjobb játékosának választották.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?