FORDULÓMOZAIK

Kocsárdi ismét Zalaegerszegen
Zalaegerszeg. Kocsárdi Gergely, a Zalaegerszegi TE korábbi csapatkapitánya a hét közben némi meglepetésre felbontotta szerződését az élvonalbeli Nafta Lendava együttesével, s fél esztendő távollét után visszatért anyaegyesületéhez.

Kocsárdi ismét Zalaegerszegen

Zalaegerszeg. Kocsárdi Gergely, a Zalaegerszegi TE korábbi csapatkapitánya a hét közben némi meglepetésre felbontotta szerződését az élvonalbeli Nafta Lendava együttesével, s fél esztendő távollét után visszatért anyaegyesületéhez. Kocsárdi Gergely a nyáron távozott a zalaiaktól, amikor nem hosszabbított szerződést, majd a szlovén elsőligás lendvaiakhoz igazolt, ahol a szintén korábbi ZTE-játékossal, Sebők Józseffel stabil csapattagnak számított az ősszel. (topfoci)

Hatszáz nézőt mégis beengedtek

Budapest. A rendőrség korábbi döntését felülvizsgálva 600 nézőt beengedett a Tatabánya–Vasas meccsre, melyre a BVSC-stadionban került sor. A rendőrség az MLSZ kérésére változtatta meg álláspontját, ami úgy szólt: csak szurkolók nélkül járul hozzá a meccs megrendezéséhez. Az új határozat szerint a pályaválasztó Tatabányát 100, a vendég Vasast 500 szurkoló biztathatta a helyszínen. A Bányásznak azért kell hazai mecscseire utaznia, mert Tatabányán nincs világítás. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?