Fordítottak a Pingvinek

ÖSSZEÁLLÍTÁS

New York. A Pittsburgh Penguins háromgólos hátrányból fordított a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga főcsoport-elődöntőjének első mérkőzésén. A győztes találatot az orosz Jevgenyij Malkin szerezte 1 perc 41 mp-cel a vége előtt.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

New York. A Pittsburgh Penguins háromgólos hátrányból fordított a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga főcsoport-elődöntőjének első mérkőzésén. A győztes találatot az orosz Jevgenyij Malkin szerezte 1 perc 41 mp-cel a vége előtt. A pénteki nap másik összecsapásán a Dallas rávezetésekkel verte a házigazda San Jose Sharks együttesét. A vendégektől Brenden Morrow a hosszabbítás 5. percében talált be. A texasi gárda az utolsó nyolc San Jose-i kirándulásából héten diadalmaskodott.

A Keleti főcsoportban a Montreal a vártnál sokkal nehezebben, 4:3-as összesítésben ejtette ki a Bostont az előző körben, most pedig a jelek szerint a Philadelphiával is meggyűlik a baja. A Washingtont kiejtő Flyers ugyanis győzni tudott a Canadiens jegén, melynek kapuját a szlovák Peter Budaj védte. A másik főcsoportgyőztesnek, a Detroitnak nincsenek efféle problémái, a Red Wings már 2:0-ra vezet az Avalanche ellen. (m, s)

NHL-RÁJÁTSZÁS

Keleti főcsoport

PITTSBURGH–NY RAN?GERS 5:4 (0:1, 2:2, 3:1), gólütők: Ruutu (29.), Dupuis (29.), Marián Hos?sa (45.), Sýkora (46.), Malkin (59.), ill. Straka (14.), Drury (22.), Avery (24.), S. Gomez (51.). Az elődöntő állása: 1:0.

MONTREAL–PHILADELPHIA 2:4 (1:2, 0:1, 1:1), gólütők: S. Koivu (17.), Markov (42.), ill. Umberger (6., 58.), J. Carter (9.), Briere (34.). Az elődöntő állása: 1:1.

Nyugati főcsoport

SAN JOSE–DALLAS 2:3 (0:0, 1:2, 1:0 – 0:1), gólütőkk: Michálek (25.), Cheechoo (57.), ill. Modano (27.), B. Morrow (30., 65.). Az elődöntő állása: 0:1.

DETROIT–COLORADO 5:1 (1:0, 3:0, 1:1), góllövők: Franzén (5., 25., 49.), Filppula (26.), Zetterberg (31.), ill. Laperriere (43.). Az elődöntő állása: 2:0. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?