Folytatná veretlenségi sorozatát a DAC

Dunaszerdahely |

<p>Az eperjesi Tatran vendégeként lép pályára ma (17.30) a DAC a labdarúgó Corgoň Liga 15. fordulójában. Bizakodva várják az összecsapást az utóbbi hét tétmeccsen veretlen sárga-kékek.</p>

A Garger-legénység legutóbb szeptember 19-én, a zsolnai bajnoki találkozón kapott ki (0:1), azóta zsinórban öt Corgoň ligás mérkőzésen (Trnava 2:1, Košice 1:1, Ružomberok 0:0, Petržalka 3:2, Slovan 0:0) és két Szlovák Kupa-meccsen (SFM Senec 1:1, 11- sekkel 4:2, Prešov 1:0) veretlen.

A tegnap délelőtti gyakorlást követően autóbuszba ültek a DAC futballistái, akik Kassán hangolnak az eperjesi kilencven percre. A következő játékosok utaztak Kelet-Szlovákiába: Novota, Kuru– Helísek, Adiaba, Majus, Kazlauskas, Nikolic, Seelaus, Boya, Hassan, Koejoe, Bognár Zoltán, Halimi, Speranza, Elonga, Bajevski, Németh Krisztián, Lénárth.

„A sikeres eredmények hatására jó hangulatban várjuk az összecsapást. A sérült Nkendón és a régóta harcképtelen Marcinon kívül mindenki egészséges. Igaz, néhányan, például Bognár és Koejoe kisebb problémákkal küszködnek, de biztosan vállalják a szereplést – mondta érdeklődésünkre Radványi Miklós, a DAC másodedzője. – Kicsit fáradtak a labdarúgóink, mert már három hete zsinórban szerda-szombat ritmusban játszunk. Remélem, ez nem látszik meg a szombati teljesítményünkön, mert mindenképpen folytatni szeretnénk veretlenségi sorozatunkat. Alaposan ismerjük az eperjesieket, a legutóbbi kupameccsen Bognár Zoli góljával odahaza legyőztük őket. Az eddigi találkozóinkon rendre hazai siker született, Dunaszerdahelyen mi, Eperjesen a Tatran diadalmaskodott. Bízom benne, ezúttal fordul a kocka, s legalább az egyik pontot elhozzuk.” Radványi Miklós elárulta, hogy várhatóan a Slovan ellen szerepelt játékosok jutnak szóhoz a Tatran-stadionban, de lehet egy-két változás.

Fogadkoznak a keletiek, hogy visszavágnak két csallóközi vereségért (bajnokin 3:0-ra, a kupameccsen 1:0-ra kaptak ki). „Erős csapata van a DAC-nak, amely legtöbbször idegenben is nyílt sisakkal játszik. Jól fociztunk a dunaszerdahelyi kupameccsen, de végül peches vereséget szenvedtünk. Legfőbb ideje, hogy legyőzzük a sárga-kékeket” – hangsúlyozta Pavol Jurčo, a Tatran csatára.

Egyébként az eperjesiek háza táján nem a legjobb a légkör, Roman Pivarník edzőt nem nagyon szívelik a játékosok. Főleg azután, hogy a tréner javaslatára több korábbi kulcsembert, például Kobylíkot és a tapasztalt Penksát kizártak a keretből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?