Fogathajtók csatái a dunatőkési lovardában

Dunatőkés |

<p>Többen voltak a 2. forduló alatt a lelátón, mint decemberben, amikor első alkalommal zajlott a verseny, mondta érdeklődésünkre Czajlik Jenő házigazda, aki a múlt hét végén rancsukon fogadta a magyar fedeles fogathajtó bajnokság és Csallóközi kupa mezőnyét.</p>

„Minden szerencsésen lezajlott – folytatta. – Kicsit tartottunk attól, hogy a téliesre fordult időjárás miatt nem indulnak útnak a versenyzők, s meghiúsul a bajnokság újabb fordulója. Nem így történt. Mint az egyik résztvevő mondta, a sportszellem olyan szenvedély, melyet az időjárás sem befolyásolhat. Jóleső érzéssel tapasztaltuk, hogy ilyen versenyzők jöttek hozzánk. Egész nap havazott, de azt hallottam az indulóktól, hogy ez jobb volt, mintha szakadó esőben kellett volna készülniük. Ugyanis a bemelegítés a lovarda körüli területen zajlott, csak a versenyek voltak a fedett csarnokban. Már készülünk március elsejére, amikor a 3. fordulóval zárul a fedeles sorozat.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?