Fogadd be ellenfeled szurkolóit! Jeles a Dortmund-drukkereknek!

Dortmund |

<p>Szolidaritásból jelesre vizsgáztak a Dortmund szurkolói. A német városban ragadt monacói szurkolókat a saját házukban szállásolták el.</p>

Kedden drámai események történtek a Dortmund–Monaco BL-negyeddöntő előtt, a Borussia csapatbuszát támadás érte, Marc Bartra megsérült, azóta már megműtötték, a meccset szerdára halasztották, este háromnegyed hétkor lesz. Az esetről itt írtunk bővebben. Mivel a monacói szurkolók úgy tervezték, hogy a meccs után azonnal hazaindulnak, a legtöbbjük nem tudott szállást szerezni, így nem volt biztos, hogy szerdán meg tudják nézni a meccset. Ekkor azonban a dortmundiak megmutatták, miről is kellene igazából szólni a focinak. A Twitteren #bedforawayfans hashtaggel indítottak egy akciót, amelynek az volt a lényege, hogy akinél van szabad hely, fogadjon be Monaco-szurkolót. A kezdeményezés sikeres volt, egy csomó monacóinak lett szállása a meccsig. Íme néhány kép:

#BVB fans provide #ASM fans lodging for the night due to match rescheduling. Proof that football brings people closer. #bedforawayfans pic.twitter.com/E5lpqU9MUx

— Dortmund Singapore (@DortmundSG) 12. apríla 2017

Football unites #bedforawayfans pic.twitter.com/5vvysSQwMJ

— Tim Magduschewski (@tim_adlips) 11. apríla 2017

#bedforawayfans and #tableforawayfans es sind alle hungrig pic.twitter.com/h4TChsRNY9

— Vespafoto (@vespafoto) 11. apríla 2017

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?