Fodor és Szöllősi-Schatzl szerint is a hit volt a kulcs

Szöllősi-Schatzl Nadine20240602

A Győri Audi ETO KC hatodik Bajnokok Ligája győzelme után Fodor Csenge és Szöllősi-Schatzl Nadine értékelt lapunknak.

A női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében, melyet tizedszer rendeztek Budapesten, a Győi Audi ETO KC a szoros elődöntős győzelme után a fináléban magabiztosan 30:24-re győzte le a német Bietigheim csapatát, és története során hatodik BL-címét szerezte meg.

„Igen, nem fogok hazudni, nagyon magabiztosak voltunk. Már reggel úgy keltünk fel, és ahogy belenéztem a lányok szemébe, akkor láttam, hogy igazán hiszünk. Ez így volt a meccs előtt az öltözőben is. Az egész hétvégénknek a hit volt a kulcsa, hogy higgyünk magunkban és elhiggyük, hogy meg tudjuk csinálni. Ez megvolt védekezésben és támadásban is, a kispad is hozzátett, együtt voltak azokkal, akik a pályán voltak. Fantasztikus volt a hangulat, nagyon örülünk a szurkolóknak is, és köszönjük azoknak, akik támogattak minket és itt voltak. Remek volt, de ezt igazából minden Final 4-ról el tudom mondani. Különlegesebbé teszi, hogy ennyi év után újra sikerült megszereznünk a trófeát, és először értünk fel a csúcsra az MVM Dome-ban” – foglalta össze a hétvégét Fodor Csenge, aki az egyik legfoglalkoztatottabb riportalany volt. A győriek balszélsőjénél csak az elköszönő Line Haugsted és Stine Oftedal maradt tovább a mixzónában.

A hétvége legértékesebb játékosának a már a korábbiakhoz képest kevesebbet villogó Oftedalt választották, de rajta kívül is volt olyan távozója a BL-győztesnek, aki könnyek között hagyta el a pályát. „Nagyon vártuk ezt a hétvégét és nagyon jó érzés volt játszani. Végig éreztem a csapatban az akaratot és a hitet. Sosem adtuk fel, még amikor nem voltunk itt a csarnokban, akkor is azt éreztem, hogy mindenkinek ezen jár az agya. Nagyon fókuszáltak voltunk, boldog vagyok, hogy így tudtuk lezárni a tornát. Nekem persze eszembe jutott, hogy ez az utolsó győri meccsem, de nem ezzel foglalkoztam, hanem azzal, hogy ezt a trófeát meg szeretném nyerni” – foglalta össze a Győrben már korábban is megfordult Szöllősi-Schatzl Nadine az érzéseit. A magyar válogatott balszélső első BL-sikere után a nyártól már a Budaörs csapatát erősíti.

FodorCsenge20240602
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?