FOCIVILÁG

Woodgate aláírt a Realhoz
Madrid. Jonathan Woodgate négy plusz egy évre szóló szerződést kötött a Real Madrid labdarúgócsapatával. A 24 éves védőért 20 millió eurót fizetett a fővárosi klub a Newcastle Unitednek.

Woodgate aláírt a Realhoz

Madrid. Jonathan Woodgate négy plusz egy évre szóló szerződést kötött a Real Madrid labdarúgócsapatával. A 24 éves védőért 20 millió eurót fizetett a fővárosi klub a Newcastle Unitednek. „Gyerekkorom óta imádom a Realt, ezért egy álmom vált valóra ezzel a szerződéssel” – mondta Woodgate, miután a legendás Alfredo Di Stefano átnyújtotta neki a 18-as számú mezt. David Beckham és Michael Owen után a válogatott hátvéd a harmadik angol játékos a királyi gárdában. Woodgate megszerzése után a madridiak valószínűleg már befejezettnek tekintik az átigazolási időszakot. Korábban az AS Romától érkező argentin Walter Samuel, valamint az FC Liverpoolt elhagyó Owen írt alá az előző szezonban várakozáson alul teljesítő együtteshez. (mti)

Sevcsenko mesterhármasa

Milánó/Madrid. A bajnok AC Milan labdarúgócsapata az ukrán Andrij Sevcsenko mesterhármasával 3:0-ra legyőzte a kupagyőztes SS Laziót, s ezzel elhódította az olasz Szuperkupát. A bajnok Valencia a kupagyőztes Real Zaragoza otthonában megnyerte a spanyol Szuperkupa első mérkőzését. Eredmények –Olasz Szuperkupa: AC Milan–SS Lazio 3:0 (1:0), g.: Sevcsenko (36., 43., 76.); Spanyol Szuperkupa, 1. mérkőzés: Real Zaragoza–FC Valencia 0:1 (0:0), g.: Vicente (61.) A visszavágóra kedden kerül sor Valenciában. (mti)

Rooney elkezdheti az edzéseket

London. Wayne Rooney, az angol labdarúgó-válogatott és az Everton csatára, aki bokasérülést szenvedett a portugáliai Európa-bajnokságon, elkezdheti az edzéseket. Ilyen értelemben döntött a klub orvosa. Rooney, azután hogy az Eb-n négy gólt lőtt, bokatörést szenvedett. „Wayne pénteken röntgenvizsgálaton vett részt, s a leletek azt mutatták, sérülése gyorsan javul, már elkezdheti az átmozgatós jellegű tréningeket” – mondta Mick Rathbone kluborvos. Nem valószínű azonban, hogy a kiváló játékos rendbe jön a szeptember első hetében esedékes világbajnoki selejtezőkre, amelyeket az angol válogatott Ausztria és Lengyelország ellen játszik. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?