Figo bundázni akart

Szöul. Li Jung Pjo, a koreai csapat középpályása azt állítja, hogy Luis Figo a Portugália elleni utolsó csoportmeccs szünetében döntetlent ajánlott neki.

Szöul. Li Jung Pjo, a koreai csapat középpályása azt állítja, hogy Luis Figo a Portugália elleni utolsó csoportmeccs szünetében döntetlent ajánlott neki. A remi mindkét csapatnak jó lett volna a továbbjutáshoz való a D csoportból és ebben az esetben a Lengyelországtól 3:1-es vereséget szenvedő Egyesült Államok esett volna ki, nem pedig Portugália. Li Jung Pjo a Jonhap koreai hírügynökség munkatársának nyilatkozott az esetről. A játékos szerint Figo a tisztességesnek aligha nevezhető ajánlatot akkor tette, amikor a második félidőre ballagtak ki a csapatok, s az állás még 0:0 volt. „Abban a pillanatban nem is értettem, miért mondja ezt Figo, hiszen nem értesültem a Lengyelország–Egyesült Államok összecsapás állásáról, amely 2:0 volt a lengyelek javára a szünetben” – idézte fel a történteket a koreai középpályás. „ĺgy aztán nem is törődtem az ajánlattal. Utólag viszont minden értelmet nyert.“

Érdekes módon egy friss közvélemény-kutatás eredménye szerint a koreai szurkolók a legjobban a portugálok kiesését sajnálták, még jobban, mint a világbajnok franciák búcsúját. Azaz: Figóék közönségkedvencek voltak. A megkérdezettek 35 százaléka nevezte meg Portugáliát, 32 százaléka Argentínát, 22 százaléka pedig Franciaországot arra a kérdésre, hogy melyik válogatott hiányzik a legjobban a nyolcaddöntőkből. A koreaiak dön-tő többsége azt szerette volna, ha hazájuk válogatottjával együtt nem az amerikai, hanem a portugál csapat jut tovább. Az állítólagos remiajánlattal kapcsolatban – amely, akárhogy szépítjük is, kimeríti a bunda fogalmát – Figo még nem nyilatkozott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?