Férfi vízilabda BL - a Szeged veresége a Crvena Zvezdától

Hódmezővásárhely |

<p>Hátrányból várhatja az április 30-ai belgrádi visszavágót a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Szeged együttese, miután 7-5-re kikapott a szerb Crvena Zvezdától szerdán Hódmezővásárhelyen.</p>

Eredmény:

    BL, negyeddöntő, 1. mérkőzés:A-HÍD Szeged VE - Crvena Zvezda (szerb) 5-7 (2-1, 2-4, 0-1, 1-1)---------------------------------------------------------------- a magyar csapat góldobói: Kiss Cs., Juhász, Kayes, Younger, Török 1-1     A másik magyar BL-szereplőt, az Egert korábban kiejtő belgrádi együttes már a 2. percben vezetést szerzett. A Szegednek csupán a nyitónegyed zárópercében, harmadik emberelőnyéből sikerült egyenlítenie Kiss Csaba jóvoltából (1-1). Nem sokkal később Juhász Zsolt remek ejtéssel vette be a vendégek kapuját (2-1).     A második nyolc perc elején előbb az új-zélandi Joseph Kayes - háttal a kapunak - húzta be a labdát, majd az ausztrál Aaron Younger alakította 4-1-re az állást. A folytatásban a Crvena Zvezda a félidei nagyszünetre visszavette a vezetést (4-5).     A harmadik játékrész elején sorra kimaradtak a szegedi lehetőségek, de a szerbek is hibáztak, majd az utolsó szünet előtt kevéssel, emberelőnyből ismét betalált a vendégcsapat (4-6).     A befejező negyed közepén egy létszámfölényes helyzet lezárásaként Török Béla nagy lövéssel szépített (5-6). Egyenlítés helyett azonban szerb akciógól következett, így nyert két góllal a Crvena Zvezda, amely félig-meddig már a belgrádi rendezésű Final Four résztvevőjének tekintheti magát.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?