FERENCVÁROS–DEBRECEN 0:0

Üllői út, 5000 néző. Játékvezető: Megyebíró. Kiállítva: Kriston (4.), illetve Bernáth (19.); sárga lap: Dragóner (45.), Tököli (85.), illetve Bajzát (5.), Dombi (17.), Halmosi (82.). FTC: Szűcs–Vukmir, Dragóner, Kiss Gy.–Kriston, Lipcsei, Kapics, Szkukalek (63. Leandro)–Gera, Sasu (51. Tököli), Penksa (67. Rósa D.

Üllői út, 5000 néző. Játékvezető: Megyebíró. Kiállítva: Kriston (4.), illetve Bernáth (19.); sárga lap: Dragóner (45.), Tököli (85.), illetve Bajzát (5.), Dombi (17.), Halmosi (82.). FTC: Szűcs–Vukmir, Dragóner, Kiss Gy.–Kriston, Lipcsei, Kapics, Szkukalek (63. Leandro)–Gera, Sasu (51. Tököli), Penksa (67. Rósa D.); DVSC: Tomics–Bernáth, Éger, Szekeres, Nikolov–Dombi (55. Csehi), Bogdanovics (88. Balog), Habi, Halmosi–Sándor T., Bajzát (37. Kiss Z.).

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – Pintér Attila (FTC): „Igaz, hogy győzelmet vártunk, de nem vagyok elégedetlen. Játékosaim hozzáállása és küzdése példás volt, sajnos, azonban a gólokkal adósak maradtunk. A tizenegyest is ki lehet hagyni, túl kell lépni az eseten. Le a kalappal a fiúk előtt.”

Szentes Lázár (DVSC): „Tudtuk, hogy nagy erővel fog támadni a Ferencváros, úgy érzem, helytálltunk és megérdemelten szereztünk pontot. A java még hátravan, hiszen a jelek szerint a rájátszásban is találkozunk a zöld-fehérekkel. A 11-es jogosságát a helyszínről nem tudtam megítélni, de a tévé munkatársai azt mondták nekem, hogy nem buktatták Sasut.” (mti, nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?