Fenekét mutogatta a sprinter

Athén. A görög rendőrök előállították Németh Rolandot az athéni ötkarikás játékokon, mert a 100 méteres síkfutás magyar középdöntőse az Olimpiai stadionban a diszkoszvetés hétfői fináléja után letolta a nadrágját. Rábold Gusztáv, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke megerősítette a történteket.

Athén. A görög rendőrök előállították Németh Rolandot az athéni ötkarikás játékokon, mert a 100 méteres síkfutás magyar középdöntőse az Olimpiai stadionban a diszkoszvetés hétfői fináléja után letolta a nadrágját. Rábold Gusztáv, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke megerősítette a történteket. Hozzátette, nem látta az esetet, csak arra lett figyelmes, hogy a sprintert elviszik a rendőrök. „Az tény, hogy Németh sportszerűtlenül viselkedett, ezért holnap hazaküldjük, de lehet, hogy amúgy is a szerdai utazók között van. Hivatalos értesítést még nem kaptunk az ügyről, de természetesen az olimpia után nem maradhat el a felelősségre vonás és a szankcionálás” – mondta Rábold. Szemtanúk szerint az Európa-bajnoki negyedik Németh a hétfői versenyek végén futott be két társával, egy nővel és egy férfival a pályára. Ekkor már a nézők elmentek, de a kivilágított stadionban még ott voltak a szakemberek és a televíziós kamerák is. A sprinter a diszkoszvető körnél állítólag letolta a nadrágját, egyik társa pedig ezt filmre vette. A magyar olimpiai csapat azt közölte, hogy az esetről hivatalosan nem értesült, sem a rendőrség, sem pedig a szervezők részéről, márpedig ennél kisebb jelentőségű ügyekben is mindig mindenről kap tájékoztatást. A távirati iroda információja szerint a futót mindössze egy óráig tartották bent a rendőrségen, majd egy figyelmeztetéssel elengedték. Németh a klasszikus sprintszám első szakaszából futamharmadikként, 10,28 mp-es idővel bejutott a középdöntőbe, onnan azonban már nem sikerült továbblépnie, 10,38-cal ugyanis csak hatodik lett futamában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?