Felszabadultak jegyek a DAC–Slovanra

<p>Ha valakinek nem jutott jegy az óriási érdeklődésre számot tartó DAC&ndash;Slovan bajnokira, az most reménykedhet, a klub úgy döntött, hogy több ingyenbelépőt is visszavon, ezért 250 jegy felszabadult az év mérkőzésére.</p>

A DAC–Slovan rangadót a Fortuna Liga 15. fordulójában, november 3-án, pénteken 18 órától rendezik. A jegyeladás múlt szombaton reggel nyolckor indult, és másfél órán belül minden jegy elkelt. A másnapi internetes értékesítésen már csak a VIP Silver szektorba szóló 60 eurós jegyekből lehetett vásárolni, de ezek is nagyon hamar elkeltek.

Mivel a mérkőzés határon innen és túl rengeteg embert megmozgat, sokan elégedetlenkedtek a jegyeladás átláthatatlansága miatt. Aki szombat reggel fél négytől várakozott a jegypénztáraknál, az tudott belépőket venni, aki azonban fél kilencre érkezett, az már hoppon maradt.

A klub szerdán közzétette a pontos adatokat, hány jegy kelt el. A bérletesek 1425-en vannak, a Sky Boxokban 180 hely van. Az interneten 166 jegy kelt el (a már említett VIP Silver jegyek.)

A pénztáraknál közel hétezer jegyet adtak el, ebből 1955 ment az YBS szurkolói csoportnak, amely a többi szurkolói csoportnak is biztosított jegyeket. Maga az YBS 1602 jegyet vásárolt meg, ebből 629 megy a külföldi – magyarországi – drukkereknek, a Felvidéki Harcosok 222, a Vidéki Urak 120, az Ultras Felvidék 11 jegyet vett.

Ezen felül elkelt 4632 felnőttjegy, 59 szenior jegy, 163 gyerekjegy, a súlyos egészségkárosodottak 26, a tolókocsislátogatók pedig 24 belépőt vásároltak.

A VIP Silver szektorba 374 jegyet adtak el.

A klub ezen felül 735 belépőt köteles biztosítani partnereinek (a többi Fortuna ligás klubnak, a futballszövetség és a Ligás Klubok Uniója képviselőinek, a DAC A csapata játékosainak, városi képviselőnek stb.).

Mivel azonban a klub vezetősége úgy döntött, hogy több ingyenbelépőt is visszavon, további 250 férőhely szabadult fel. Ezek közül 144 standard árú, 8 eurós belépő az A, B és C szektorokba, 74 VIP Silver belépő (60 euróért), 16+16 pedig kerekesszékes látogatónak és kísérőjének járó belépő a VIP Silver szektorba (60 euróért).

A jegyek árusításáról a klub később közöl információkat, érdemes figyelni az fcdac.sk honlapot. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?