Felkészülés: döntetlenezett a DAC Törökországban

dac

A DAC labdarúgócsapata 1:1-es döntetlent játszott a szerb élvonalbeli Topolyával a törökországi edzőtáborban.

Joao Janeiro vezetőedző a Vantruba–Andzouana, Malý, Brunetti, Ciganiks–Dimun, Balic–Moumou, Nebyla, Vese-lovský–Krstovic kezdőcsapatot küldte pályára a szerb bajnokság 10. helyezettje ellen, csereként Verlinden, Sharani és Njie állt be. A Törökországba utazott játékosok közül egyedül Dominik Kružliak hiányzott betegség miatt.

Az eseménytelen és kiegyenlített első félidő után a második játékrészben gyors gólváltás történt: Veselovský egy védelmi hibát kihasználva juttatta előnyhöz a DAC-ot, de a topolyaiak gyorsan egyenlítettek, miután Vantruba egy szögletnél rosszul mozdult ki a kapuból. A folytatásban enyhe mezőnyfölényben játszottak a sárga-kékek, de csak helyzetekig jutottak.

A dunaszerdahelyiek legközelebb szombaton lépnek pályára Belekben, ellenfelük az orosz II. ligás Kubany Krasznodar lesz, majd hétfőn egy harmadik edzőmérkőzés vár rájuk a szintén szerb élvonalbeli Csukaricski ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?