Fél tucat idegenlégiós

Kassa. Az előzetes tervek szerint az FC Košice futballklub részvénytársasággá alakul majd át, ezt még a városi képviselőtestületnek február 27-én jóvá kell hagynia. Róbert Varga szakosztályelnök: „Egyelőre részletekkel nem szolgálhatok, majd az önkormányzat döntése után.

Kassa. Az előzetes tervek szerint az FC Košice futballklub részvénytársasággá alakul majd át, ezt még a városi képviselőtestületnek február 27-én jóvá kell hagynia. Róbert Varga szakosztályelnök: „Egyelőre részletekkel nem szolgálhatok, majd az önkormányzat döntése után. Mint mindegyik élvonalbeli csapat, mi is anyagi nehézségekkel küszködünk.” A célokról Aurel Varga klubigazgató nyilatkozott: „A kiesésről hallani sem akarunk, jó lenne a hetedik helyet elcsípni.”

Két tapasztalt középpályás is távozott: Miroslav Sovič Besztercebányára, Martin Obšitník pedig a Petržalka együttesébe igazolt; heten pedig vendégjátékra mentek: Poruba, Vágner, Beličák, Slicho, Ivan, Kandráč és Leško. Új szerzemények: Baránek (Ostrava), Kulig (Bohemians), Janda (Zlín), Zajcev, Fabuľa (Prešov), Lupták (Fintice). Érdekesség, hogy a kassaiak keretében hat idegenlégiós található, ám a bajnoki meccsen csak három léphet pályára. Ezért a kelet-szlovákiaiak mindent megtesznek, hogy Kobr kapus és Zajcev minél előbb szlovák állampolgár legyen.

„Nehéz helyzetben voltunk, hiszen a téli alapozás során szinte mindig jeges, csúszós pályán játszottunk, a sérülésveszély miatt mindenki óvatosabb volt a kelleténél. Új szerzeményeinket erősebb csapatok ellen kellett volna kipróbálnunk, de erre nem került sor, így magunk sem tudjuk, ki mire képesek A Tátrában nem volt gond a felkészüléssel, hazai környezetben viszont már nem találkoztunk ideális feltételekkel. Csalódott vagyok, hogy Sovič hátat fordított a csapatnak” – mondta Andrej Danko vezetőedző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?