Fedeles díjugratás 
a Czajlik-ranchon

díjugratás
Dunatőkés |

A pénteki előkészítő edzések után szombaton és vasárnap már a 2. fordulóra kerül sor a Téli Díjugrató-sorozatban Dunatőkésen.

„Az első, november eleji verseny nagyon sikeres volt, 98 ló mintegy 160–180 rajtja teljesen kitöltötte a két versenynapot – mondta lapunknak Czajlik Zsuzsanna versenytitkár. – A mostani hétvégére egy kicsit kevesebb lóval számolunk a rosszabb közlekedési viszonyok miatt.” Az osztrák és cseh résztvevők mellett főleg magyarországi és szlovákiai indulók mérik össze tudásukat fedeles díjugratásban. Varga Lenka, Alföldi Lilla és Bogyai Rebeka révén mind az öt kategóriában (póni, gyerek, junior, fiatal lovas, felnőtt lovas) képviselve lesznek a hazai színek a dunatőkési lovardában. „Az egyes versenyszámaink nyitottak, ami azt jelenti, hogy bárki jelentkezhet, viszont a számok végén külön kiértékeljük a kiírás szerinti lovasokat, és maga az iram, az akadálykombinációk is eszerint lesznek kialakítva” – tette hozzá Czajlik Zsuzsanna. A versenyek szombaton és vasárnap is 9.00-kor kezdődnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?