FA Kupa – Szoboszlai visszatért, gólpasszt adott, a Liverpool továbbjutott

FA Kupa – Szoboszlai visszatért, gólpasszt adott, a Liverpool továbbjutott

A Liverpool könnyed, 5–2-es sikert aratott a vendég Norwich City felett az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójában, melyben közel egyhónapos kihagyás után lépett újra pályára Szoboszlai Dominik.

A bajnoki listavezető együttes esélyesként várta a mérkőzést és úgy is futballozott. A játékosokat láthatóan nem zavarta meg, hogy Jürgen Klopp vezetőedző pénteken bejelentette nyári távozását az együttestől.

A január elsején megsérült Szoboszlai a kispadon kapott helyett, majd a német szakember az 55. percben cserélte be. A magyar válogatott csapatkapitányának játékán nem látszott a hosszú kihagyás, jól szállt be a mérkőzésbe és a 63. percben szögletből Virgil van Dijk fejére ívelte a labdát, a holland védő pedig nem hibázott.

A Ligakupában finalista Liverpool sikerével bejutott a sorozat nyolcaddöntőjébe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?