Erősítettek a szenciek

Szenc. A korábban Kassán tevékenykedő Erik Bogdanovský irányításával (Ladislav Molnár Újpestre szerződött) készül a bajnoki rajtra a II. ligás szenci Koba futballcsapata. Stanislav Koch segíti a keleti tréner munkáját, a kapusokkal Dušan Keketi foglakozik.

Szenc. A korábban Kassán tevékenykedő Erik Bogdanovský irányításával (Ladislav Molnár Újpestre szerződött) készül a bajnoki rajtra a II. ligás szenci Koba futballcsapata. Stanislav Koch segíti a keleti tréner munkáját, a kapusokkal Dušan Keketi foglakozik. Június tizenkilencedikén hazai környezetben kezdték a gyakorlást, majd nyolcnapos magas-tátrai edzőtáborozás következett.

Ahogyan már megszokhattuk, ismét nagy volt a jövés-menés, Novota (Jaslovské Bohunice), Hesek (Slovan B) és Koch (Svit) távozott. Visszatért Kassáról Novotný; egyelőre nyolc új szerzemény érkezett, a legnevesebbnek a ligetiektől igazolt Erik Hrnčár számít. „Úgy éreztem, váltanom kellett, bízom benne, hogy igazolom az elvárásokat, s hasznára leszek az együttesnek” – mondta lapunknak a rutinos középpályás.

Rajta kívül a lévai Šutlák kapus, a licsérdi Spišák és Solotruk, a karvinái Gábriš, az érsekújvári Sepeši, Juričkovič (Ve#ké Leváre), Piatka (Teplice) és Božok (Michalovce) edz a csapattal. Piatka már futballozott Szencen, a technikás csatár akkoriban több fontos gólt szerzett, a vezetők most is sokat várnak tőle.

„A huszonnégyes keret tagjainak hozzáállásával elégedettek vagyunk, sajnos, Halahija, Antal és Krajč sérüléssel bajlódik. Biztatóan mutatkoznak az újonnan érkezettek, további labdarúgókkal is tárgyalunk, várhatóan két-három élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező játékost igazolunk. Tetszetős és eredményes futballt szeretnénk játszani, ott akarunk lenni az élbolyban. Annak ellenére, hogy stadionunk átépítése miatt ősszel is Diószegen rendezzük otthoni találkozóinkat. Természetesen a nemzetközi porondon is becsülettel helyt akarunk állni, az UEFA Kupa-selejtezőben nagyon nehéz dolgunk lesz a boszniai Brijeg ellen. Mint ismeretes, augusztus 15-én a pozsonyi téglamezei stadionban kerül sor az első összecsapásra” – jelentette ki Stanislav Koch menedzser.

Eddig három előkészületi mérkő-zést vívott a gárda, 3:1-re legyőzte a Podbrezovát, 1:1-re játszott a nagyszombati Spartakkal és 1:0-ra kikapott a Slovantól.

Szombaton (17.00) Aranyosmaróton a Szuper Kupáért lép pályára a szenci gárda, a Szlovák Kupa-győztes Koba a bajnok zsolnai együttessel méri össze erejét.

„Nem tagadjuk, meglepetésre készülünk, tartunk Mintáléktól, de nem félünk tőlük. Egy biztos, nagy bravúrnak számítana, ha elhódítanánk a trófeát” – szögezte le Daniel Bartko klubelnök.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?