EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Nyilvánosságra hozták a labdarúgócsapatok júniusi klubvilágranglistáját (az élen nem történt változás): 1. Real Madrid 337 pont, 2. Leverkusen 304, 3. Bayern München 286, ... 128. Inter Bratislava 100.

Nyilvánosságra hozták a labdarúgócsapatok júniusi klubvilágranglistáját (az élen nem történt változás): 1. Real Madrid 337 pont, 2. Leverkusen 304, 3. Bayern München 286, ... 128. Inter Bratislava 100.Miroslav Šimonovič, a poprádi jégkorongcsapat válogatott kapusa az ugyancsak extraligás kassai együtteshez igazolt (korábban már nyert bajnokságot a Košice gárdájával).Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen: FC Košice–Čaňa 0:1, góllövő: Piroško.Vlagyimir Klicsko kihívta sakkban Lennox Lewist. A WBO nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoka a ringen kívül is szívesen megmérkőzne az IBF és a WBC legjobbjával.A tőle régóta megszokott elszántsággal készül Michael Schumacher a vasárnapi Forma–1-es Brit Nagydíjra, meg akarja törni csapattársa, Rubens Barrichello „sikersorozatát”.Arnold Schwarzenegger hollywoodi filmsztár támogatja Ausztria és Svájc közös pályázatát a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére.Valóra vált az amerikai Steve Fossett álma: a chicagói multimilliomos kedden átrepült a keleti hosszúság 117. fokán, és ezzel első hőlégballonosként sikerült egyedül megkerülnie a Földet.Magyar aranyéremmel kezdődött Lahtiban a sportlövő világbajnokság: a junior fiú puskások 60 fekvő versenyében a 17 éves Török Zoltán 591 körrel győzött. A szlovák Matej Šimončič 6. lett.Az idény végén befejezi pályafutását Abraham Olano, az egyik legjobb spanyol országúti kerékpáros.Ismét verekedésbe keveredett Markus Warnecke, Németország leghírhedtebb futballhuligánja. Warnecke öt barátjával ökölpárbajt kezdeményezett az egyik utcai sörsátor biztonsági személyzetével.A KENO tegnapi nyerőszámai a következők: 3, 4, 6, 8, 18, 22, 31, 32, 43, 46, 52, 60, 64, 65, 66, 69, 70, 71, 72, 77

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?