EREDMÉNYEK ESEMÉNYEK

Női röplabda Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Bártfán a szlovák válogatott 76 perc alatt 3:0 arányban legyőzte Horvátországot. A magyarok viszont 3:0-s vereséget szenvedtek Bukarestben.
Mohamed Aida hetedik lett a New Yorkban megrendezett női tőr Világ Kupa-versenyen.

Női röplabda Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Bártfán a szlovák válogatott 76 perc alatt 3:0 arányban legyőzte Horvátországot. A magyarok viszont 3:0-s vereséget szenvedtek Bukarestben.

Mohamed Aida hetedik lett a New Yorkban megrendezett női tőr Világ Kupa-versenyen.

A brit Colin McRae nyerte a görögországi Akropolisz-ralit, a világbajnoki sorozat 7. futamát. A pontverseny 1995-ös győztese idei első végső sikerét aratta. Összetettben a finn Grönholm vezet (37) a spanyol Sainz előtt (23).

Vaszi Tünde nyerte a németországi Bad Langensalzában lebonyolított nemzetközi távolugró-viadalt. A magyar versenyző 670 cm-re ugrott.

Szvetlana Feofanova 476 cm-rel Európa-csúcsot ért el rúdugrásban a franciaországi Villeneuve-Ascqban. Az orosz atléta az edmontoni világbajnokságon tavaly augusztus 7-én ugrott saját 475-ös rekordját adta át a múltnak. A magyar Molnár Krisztina 440 cm-rel harmadik lett.

Nemzetközi tenisztornák döntői – Bécs: Szmasnova (izraeli)–Tuljaganova (üzbég) 6:4, 6:1. (Az elődöntőben Tuljaganova 6:0, 6:3-ra verte a magyar Mandula Petrát; Taskent: Mikaelian (svájci)–Pucsek (fehérorosz) 6:4, 6:4; Birmingham: Dokics–Miskina 6:2, 6:3.

Medgyes Renáta (versenyen kívül) 184 cm-rel nyerte a zalaegerszegi junior atlétikai verseny női magasugrását, s ezzel teljesítette a korosztályos vb-szintet.

A magyar vízilabda-válogatott tömeges megbetegedés miatt kénytelen volt idő előtt hazautazni a római nemzetközi tornáról. Magas lázzal járó torokgyulladást okozott az a vírus, ami végigsöpört a magyar vízilabda-válogatott majdnem minden játékosán.

Juraj Ančic, a labdarúgó Szuperligában szereplő trencséni együttes középpályása a cseh bajnok Liberec csapatába igazolt.

Jevgenyij Kafelnyikov nyerte a hallei, 800 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztornát. Az első helyen kiemelt orosz teniszező a fináléban három szettben, 1 óra 58 perc alatt 2:6, 6:4, 6:4 re nyert felül a német Nicolas Kiefer ellen

Belehalt sérüléseibe az a néző, akit hét társával együtt egy belgiumi raliversenyen ütöttek el. A szerencsétlenség akkor történt, amikor Thierry Dekonicks autójával kisodródott az útról és elgázolta az ott álló szurkolókat. Az elhunyt társai közül egyet súlyos, hatot könnyebb sérülésekkel kezelnek.

Az ausztrál Lleyton Hewitt nyerte meg a londoni férfi tenisztornát. Az első két kiemelt csatájában a hagyományos világranglista éllovasa három játszmában 4:6, 6.1, 6.4-re győzte le Tim Henmant, sikeréért 84 200 dollárt kapott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?