EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Zürichben ma kezdődik a jégkorong Kontinentális Kupa-döntő csoportküzdelme. A zólyomiak ellenfele (15.30) a HC Milano lesz, a házigazda Lions pedig a finn Jukurit Mikkelivel mérkőzik (19.30). A győztesek vasárnap (16.30) az elsőségért játszanak, a vesztesek pedig a 3. helyért (13.00).- Matúš Užák az előkelő 4.

- Zürichben ma kezdődik a jégkorong Kontinentális Kupa-döntő csoportküzdelme. A zólyomiak ellenfele (15.30) a HC Milano lesz, a házigazda Lions pedig a finn Jukurit Mikkelivel mérkőzik (19.30). A győztesek vasárnap (16.30) az elsőségért játszanak, a vesztesek pedig a 3. helyért (13.00).- Matúš Užák az előkelő 4. helyen végzett a Grenoble-ban zajló rövidpályás gyorskorcsolya-Eb 1500 m-es számában.- Martina Suchá bejutott a a hobarti tenisztorna döntőjébe, miután 1:6, 6:4, 6:4 arányban legyőzte az ausztrál Prattot. A fináléban a spanyol Medinával mérkőzik.- Bár a december legjobb csapata címet a Real Madrid érdemelte ki, a Liverpool végzett az élen a labdarúgás történelmével és statisztikáival foglalkozó szervezet tavalyi klub-világranglistáján (2. Barcelona, 3. Bayern).- A német Hilde Gerg sikerével végződött a saalbachi női lesikló Világ Kupa-viadal (2. Pernilla Wiberg – svéd, 3. Isolde Kostner – olasz).- Oberhofban biatlon VK-viadalt rendeztek – férfi 12,5 km: 1. Rosztovcev (orosz), 2. Poiree (francia), 3. Fischer (német); női 10 km: 1. Forsberg (svéd), 2. Zubrilova (ukrán), 3. Poiree (norvég).- Cseh sajtóértesülés szerint Jaromír Jágr a legjobban kereső cseh sportoló! A Washington olimpiai bajnok jégkorongozója évente 398 millió dollárt keres.

- A címvédő Kleinschmidt, Schulz kettős érte el a legjobb időt az autósok versenyében a 24. Dakar-rali pénteki gyorsasági szakszán; a motorosok között az összetettben vezető olasz Meoni végzett az élen.- Nyolcadik lett a szlovák együttes az altenbergi 38. szánkó Európa-bajnokság csapatversenyében.- Az osztrák Felix Gottwald győzelmével zárult a Val di Fiemme-i északi összetett VK-viadal (2. Ronny Ackermann, 3. Björn Kircheisen – németek).- A női kosárlabdaliga 12. fordulójában: Šamorín–Ružomberok 57:93.- A KENO tegnapi nyerőszámai: 9, 11, 15, 22, 26, 33, 39, 41, 51, 53, 55, 57, 58, 63, 64, 66, 71, 72, 73, 78.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?