EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Harmadik lett Fazekas Róbert az Európai Atlétikai Szövetség internetes szavazásán. Az Európa-bajnok és Világ Kupa-győztes szombathelyi diszkoszvetőnél csak az első helyezett brit Chembers (100 m) és a másodiknak rangsorolt honfitársa, Backley (gerelyhajítás) végzett több vokssal.

Harmadik lett Fazekas Róbert az Európai Atlétikai Szövetség internetes szavazásán. Az Európa-bajnok és Világ Kupa-győztes szombathelyi diszkoszvetőnél csak az első helyezett brit Chembers (100 m) és a másodiknak rangsorolt honfitársa, Backley (gerelyhajítás) végzett több vokssal. A nőknél a török Süreyya Ayhan, az 1500 méteres síkfutás kontinensbajnoka nyert.

Női kosárlabda Euroliga, A-csoport, 7. forduló: Ružomberok–Vilnius 77:66 (38:32), Legeredményesebbek: Veszel 18, ill. Muraskina 18; GYSEV–Schio 85:64 (40:42).

Negyedik szakaszgyőzelmét aratta , így összetettben növelte előnyét az autósok között a francia Peterhansel, Cottret páros a 25. Dakar Ralin. A tegnapi 7. szakaszon, a líbiai Ghadames és Ghat közötti 691 km-es távon a motorosoknál a szintén francia, s ugyancsak éllovas Sainct volt a leggyorsabb. A magyarok szerepléséről lapzártáig nem érkezett jelentés.

Kétéves szerződést írt alá a bajnok MŠK Žilina labdarúgóklubbal Martin Fabuš, aki télen Trencsénből érkezett a bajnokság őszi harmadik helyezettjéhez. Az is véglegessé vált, hogy Radoslav Kráľ, a magyar bajnok Zalaegerszeg középpályása nem igazol Zsolnára.

Sílövő Világ Kupa-verseny a németországi Oberhofban (nők, 7,5 km-es sprint): 1. Jekatyerina Dafovszka (bolgár) 23:26,2; 2. Silvia Becaert (francia) +21,8 mp; 3. Kateřina Losmanová-Holubová (cseh) +23,3 mp... 18. Soňa Mihoková (szlovák) +1:03,6. A VK élmezőnye: 1. Dafovszka 269, 2. Becaert 261, 3. Pileva (orosz) 225... 26. Mihoková 63 pont.

Nemzetközi női tenisztorna az ausztráliai Sydneyben, 2. forduló: Henin-Hardenn–Husárová 6:1, 6:0.

Nem számít a továbbiakban az Újpest labdarúgóklub két légiósára, a cseh Luboš Kozelre és a horvát Dejan Polakovicra. A magyar egyesület internetes honlapja szerint Lérant Péter a csapat keretében marad.

Igor Demo góljával győzött a Borussia Mönchengladbach a helyi Antalyaspor ellen a törökországi Antalyában zajló labdarúgótornán.

Kék kártyákat (két perces kiállítás jelent) osztogatnak majd a játékvezetők a szombaton kezdődő, 27 millió forint összdíjazású nemzeti teremlabdarúgó-bajnokságon. Magyarország 12 élvonalbeli csapata mellett 12 NB I/B-s együttes is indul a selejtezőkben. A döntőre február 2-án Debrecenben kerül sor.

Győzelemben reménykedik ma este Szlovákia férfi kézilabda-válogatottja, amely Görögországban az ottani nemzeti együttes ellen lép pályára a 2004-es Eb-selejtező első szakaszának újabb találkozóján. A roppant kiegyensúlyozott csoportban – két forduló után – mind a négy csapat két pontos: Szlovákia a második, vendéglátója a negyedik helyen áll.

Meglepetés született az angol labdarúgó Liga Kupa elődöntőjének első mérkőzésén: Manchester United–Blackburn 1:1. A visszavágót január 22-én játsszák.

Diaz Ivo nem vehet részt a január 20-án kezdődő portugáliai férfi kézilabda-világbajnokságon. A 31 éves kubai születésű, honosított magyar játékos közel egy hónapja ágyéksérüléssel bajlódik.

Szenzációs döntetlent (1:1) ért el a harmadosztályú Alicante a jóval esélyesebb Daeportivo La Corunával a labdarúgó Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén.

Carlos Alberto Parreirát nevezték ki a június óta ötszörös világbajnok Brazília szövetségi kapitányává. A másfél hónap múlva 60 éves labdarúgó szakember február 12-én Kína ellen mutatkozik be a kispadon. Harmadszor lett országa nemzeti tizenegyének szakvezetője.

A kézilabda WHIL 13. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Nitra–Hypo Niederösterreich 21:36 (9:14).

Megegyezett a FC Barcelona és a Benfica Lisszabon abban, hogy az idény végéig a portugál klubban futballozik Geovanni brazil válogatott labdarúgó. Ötszáz ezer euróért adták kölcsön.

Férfi kosárlabda regionális Európa Kupa, negyeddöntő első meccs: Lučenec–Kaposvár: félidőben 34:34, lapzártáig nem ért véget.

Két és féléves szerződést kötött Vlagyimir Beszcsasztnyihhal a török Fenerbahce labdarúgócsapata. Az orosz csatár a Szpartak Moszkvától érkezett. A 28 éves klasszis iránt az angol Bolton Wanderers is érdeklődött, de az isztambuli klub azonnal számít rá. A törökök remélik, hogy Beszcsasztnyih segítségével sikerül a bajnoki címet megszerezni.

Lance Armstrong is híve a „Győztes csapaton ne változtass!“-elvnek, s az amerikai sztárkerékpáros ugyanazokra a társakra számít, akik segítségével megnyerte a 2002-es Tour de France-t. Idén megszakítás nélkül ötödik alkalommal szeretne diadalmaskodni a világ leghíresebb viadalán, és ezzel beállítaná a spanyol Miguel Indurain 1991 és 1995 közötti rekordját.

A Loto 2. játékhete (szerda) első húzásának nyerőszámai: 8, 9, 11, 12, 28, 47, pótszám: 32; II. húzás: 6, 7, 10, 11, 30, 42, pótszám: 2. JOKER-szám: 6, 0, 8, 7, 2, 4.

A KENO 10 szerdai nyerőszámai: 3, 6, 7, 8, 13, 24, 31, 36, 41, 42, 46, 48, 49, 54, 62, 67, 68, 70, 71, 72.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?