EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Ma egy összecsapással kezdődik a labdarúgó UEFA Kupa 3. fordulójának visszavágó sorozata: a német Schalke a lengyel Wisla Krakowot fogadja. Első mérkőzésük döntetlenül (1:1) végződőtt.

Ma egy összecsapással kezdődik a labdarúgó UEFA Kupa 3. fordulójának visszavágó sorozata: a német Schalke a lengyel Wisla Krakowot fogadja. Első mérkőzésük döntetlenül (1:1) végződőtt.

Négy mérkőzés volt műsoron az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban: San Antonio–Sacramento 80:104, Toronto–Portland 91:104, Memphis–Phoenix 102:94, LA Lakers–Utah 110:101.

A komáromi Zuzana Borošová győzött Grazban a Mitropa Cup sakkversenyen. Kukel Imre tanítványa a 14 éven aluli lányok között lett első, ugyanebben a korosztályban a fiúknál az érsekújvári Vass Ferenc az ötödik helyen végzett.

Visszatért Rózsahegyre Daniela Číkošová, aki nyáron a bizonytalan jövő miatt távozott a kétszeres Euroliga-győztes női kosárlabdacsapatból. A tehetséges válogatott bedobó wuppertali és lille-i kitérő után talált vissza korábbi klubjába.

A Tour de France kerékpáros körverseny szervezőinek tervei szerint 2004-ben Belgiumban rajtol majd a sportág legjelentősebb viadala.

Három aranyérmet nyertek a magyarok a luxemburgi Hammban rendezett fekvenyomó világbajnokságon. A nők 82,5 kg-os súlycsoportjában Závodszky Tímea végzett az élen, a férfiak között Mészáros László 295 kg-os új világcsúccsal nyerte súlycsoportját, s ő lett a vb abszolút legjobbja is.

Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapján (http://www.uefa.com) körkérdést intéz az internetezőkhöz, hogy a 2008-as Eb-re beküldött 7 pályázat közül melyik számukra a legrokonszenvesebb. A „Kit látna szívesen az Eb házigazdájaként?“ című rovatban a magyar kandidálás hétfő délután 11,63 százalékkal az 5. helyen állt, megelőzve a favoritnak tartott osztrák-svájci jelentkezést

A Lazio labdarúgócsapata az első félévben 103 millió eurós veszteséget halmozott fel, jelentették be a római klub közgyűlésén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?