EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A Vítkovice jégkorongozói nyerték a Poprádon rendezett Tátra Kupa nemzetközi tornát, miután a döntőben büntetőlövésekkel 2:1 (0:0, 1:1, 0:0 – 0:0, 1:0) arányban győztek a szlovák olimpiai csapat ellen. A 3. helyért: Poprad–Jaroszlavl (orosz) 5:10 (1:2, 3:4, 1:4); az 5. helyért: Košice–Minszk 4:2 (0:1, 2;1, 2:0).

A Vítkovice jégkorongozói nyerték a Poprádon rendezett Tátra Kupa nemzetközi tornát, miután a döntőben büntetőlövésekkel 2:1 (0:0, 1:1, 0:0 – 0:0, 1:0) arányban győztek a szlovák olimpiai csapat ellen. A 3. helyért: Poprad–Jaroszlavl (orosz) 5:10 (1:2, 3:4, 1:4); az 5. helyért: Košice–Minszk 4:2 (0:1, 2;1, 2:0).

Az amerikai New Havenben rendezett női tenisztorna döntőjében: V. Williams–Davenport 7:5, 6:0. Páros döntő: Hantuchová, Sanchez-Vicario (szlovák, spanyol)–Garbin, Husárová (olasz, szlovák) 6:3, 1:6, 7:5.

Münchenben a sportlövők Világ Kupa-döntőjében légpuskában a szlovák Jozef Gönci két kínai versenyző mögött harmadik lett.

Az első helyen kiemelt német Tommy Haas kézsérülés miatt feladta a thaiföldi Paradorn Srichaphan elleni elődöntőt a Long Island-i férfi tenisztornán.

Rio de Janeiro ad otthont a 2007-es Pánamerikai Játékoknak. A brazil város a Texas államban fekvő San Antoniót győzte le a voksoláson.

Brünnben az olasz Max Biaggi (Yamaha) győzött a gyorsasági motoros világbajnokság Cseh Nagydíján. A vb pontversenyben élen álló olasz Valentino Rossi (Honda) defektet kapott és kiesett.

Kokainhasználat miatt háromhónapos eltiltást kapott Lourdes Dominguez Lino, az 1999-es francia nyílt teniszbajnokság női junior győztese. A világranglista 158. helyén álló 21 esztendős spanyol játékos szervezetében március 1-jén végzett vizsgálat mutatott ki doppingszert.

Óriási meglepetésre a török válogatott 75:72-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát a csütörtökön rajtoló indianapolisi világbajnokság felvezetésének számító Auburn Hills-i férfi kosárlabdatornán.

Alvaro Fina, a Kolumbiai Labdarúgó Szövetség elnöke a FIFA segítségét kéri, mert a kormány le akarja mondatni.

Lothar Matthäus mégsem lesz a CSZKA Moszkva labdarúgócsapatának a vezetőedzője. A 150 válogatottságával német csúcstartó, játékosként 1990-ben világbajnok tréner az orosz fővárosban találkozott Jevgenyij Giner klubelnökkel, aki cáfolta a szerződtetését.

A németországi árvízkárosultaknak ajánlotta fel egyik kesztyűjét az ökölvívó-legenda Muhammad Ali.

Az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United egy új csapat beindításával szeretne betörni a távol-keleti futballpiacra.

A következő idényben a Sauber Forma–1-es csapatot erősíti a jelenleg „munkanélküli” Heinz-Harald Frentzen.

Faustino Asprilla kolumbiai válogatott labdarúgó visszatér Angliába - de ezúttal már csak a harmadosztályban szerepel.

Abba kellett hagynia a rehabilitációs tréninget Janica Kostelićnek, a horvátok klasszis síelőjének, mert a két és fél héttel ezelőtti vakbélműtétje nyomán keletkezett sebe felnyílt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?