Előrehozott finálé

Madrid/Amszterdam. Ma két mérkőzéssel megkezdődik a negyeddöntő a labdarúgó Bajnokok Ligájában, most már egyenes kieséses rendszerben játszanak a csapatok.

Ronaldo ma a manchesteri kaput próbálja bevenni Reuters-felvétel REAL MADRID–MANCHESTER UNITED. A Bernabeu-stadionban 20.45-kor Frisk (svéd) sípjelére kezdődik a találkozó. Várható kezdőcsapatok. Real Madrid: Casillas–Salgado, Hierro, Helguera, Roberto Carlos–Figo, Makelele, Flavio Conceicao, Zidane–Raúl, Ronaldo. Manchester United: Barthez–G. Neville, Ferdinand, Brown, Silvestre–Beckham, Keane, Giggs, Scholes, Butt–van Nistelrooy

Sokak szerint ez a párharc amolyan előrehozott döntőnek számít. Minden idők legeredményesebb európai csapata, a Real Madrid címvédőként tavaly nyáron tovább erősödött Ronaldo szerződtetésével, így a korábbi két körben időnként tapasztalt szenvedés ellenére most is favoritként várja a negyeddöntőt. A május 28-i finálénak otthont adó Manchester United a két csoportkörben remekelt, de valószínű, hogy most csak extra teljesítménnyel kerekedhet riválisa fölé.

AJAX AMSTERDAM–AC MILAN. Hauge (norvég) szinétn 20.45-kor fúj a sípjába. Várható kezdőcsapatok – Ajax Amsterdam: Lobont–Trabelszi, Chivu, Pasanen, O?Brien–de Jong, Galásek, Pienaar, Maxwell–Van der Vaart, Ibrahimovic. AC Milan: Dida–Simic, Nesta, Maldini, Costacurta–Rui Costa, Gattuso, Pirlo, Seedorf–Inzaghi, Sevcsenko.

Akár az 1995-ös bécsi BL-döntő visszavágójának is tekinthető a párharc. Az összecsapás háromesélyes. A vendéglátók már eddigi szereplésükkel kivívták a szakértők és a rajongók elismerését. Az AC Milan főpróbája szombaton rosszul sikerült, a Parmától elszenvedett 1:0-ás vereség a bajnoki arany elvesztését jelentheti, így az olaszok számára megnőtt a BL szerepe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?