Előnyt szerezne a Videoton

A Videoton ma este (20.30) a BATE Boriszovot fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első találkozóján. A székesfehérvári gárda a 2.

A Videoton ma este (20.30) a BATE Boriszovot fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első találkozóján. A székesfehérvári gárda a 2. körben a walesi TNS-t ejtette ki 2:1-es összesítéssel, igaz, a hazai pályán játszott visszavágón csak a hosszabbításban tudta kicsikarni a továbbjutást érő gólt. A Vidi-drukkerek kifütyülték kedvenceiket. A fehérvári vezetők ezért úgy döntöttek, hogy fél áron vehetnek jegyet a mai meccsre azok, akik felmutatják a The New Saints elleni összecsapásra szóló belépőt. Rossz előjelekkel várja a találkozót a magyar bajnok, amely gyenge játékkal és két vereséggel kezdte az NB I-et (Honvéd 0:1, Haladás 0:1). A szurkolók egyre türelmetlenebbek Bernard Casoni vezetőedzővel szemben, aki a spanyol sikerkovácsot, Joan Carrillót váltotta a kispadon. „Rendre sok helyzetet alakítunk ki, de nem tudjuk értékesíteni a ziccereket. Remélem, a Boriszov ellen sikerül előnyt szerezni a visszavágóra. Bízunk benne, hogy kemény munkával sikerül tovább lépnünk” – nyilatkozta Casoni a Videoton honlapjának.

A BATE az előző fordulóban az ír Dundalkot verte otthon 2:1-re, majd idegenben 0:0-t játszott. A fehérorosz együttes tavaly a sorozatnak ugyanebben a szakaszában 1:0-ra kikapott Debrecenben, de a visszavágón 3:1-re nyert, s továbbjutott.

Ha a Videoton továbblép, akkor a következő körben már a főtáblára jutásért futballozhat a BL-ben. Ha a BATE kerül ki győztesen, akkor a fehérváriak az Európa Liga selejtezőjének 4. fordulójában folytatják. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. (MTI, vidi.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?