Elődöntőbe vágynak a vágsellyei kézilabdázók

Vágsellye |

<p>Négygólos hátrányt (28:24) kell ledolgoznia a holnapi (18.00) visszavágón a vágsellyei férfi-kézilabdacsapatnak a holland Hurry-Up ellen a Challenge-kupa negyeddöntőjében.&nbsp;</p>

A vágsellyeiek első európai kupaidényükben már a harmadik ellenféllel mérkőznek, korábban a koszovói Kastriotit kettős győzelemmel, a svájci St. Gallent pedig összesítésben két góllal múlták felül a Challenge-kupában. A negyeddöntőbeli holland ellenfél, a Hurry-Up négygólos előnnyel érkezik holnap a Mátyusföldre.  „Elsősorban a gólhelyzetek értékesítésében kell javulnunk, az első meccsen heteseket is kihagytunk. Játékban felvesszük a versenyt a hollandokkal – nyilatkozta lapunknak Jozef Klačko, a vágsellyei klub elnöke, hozzátéve, a zwartemeeri illetőségű riválisuk nagyjából a St. Gallennal azonos erőt képvisel. – A svájciaknál nagyobb egyéniségek voltak, a hollandok inkább csapatjátékban jobbak.” A HKM győzelemmel hangolt a hétvégi kupameccsre, a galgóciak ellen 30:28-ra győztek idegenben a mátyusföldiek. „Ez sem volt könnyű mérkőzés, a hajrát még háromgólos hátrányban vártuk – mondta Klačko. – Az öltözőben megfelelően harcias a hangulat a kupavisszágó előtt, bár idősebb játékosaink az állandó szerda–szombat ritmus miatt kissé fáradtak, de fogadkoznak, hogy mindent megtesznek a továbbjutásért. Az odavágón szerepeltek közül egyedül Tomáš Mažár nem tudja vállalni a játékot.”  Ha a vágsellyeiek sikerrel vennék az akadályt, az elődöntőben a sorozat fő esélyese, a portugál Sporting várna rájuk.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?